“Були різні, але ці найкращі”: “Холостячка” Злата Огнєвіч розповіла про особливі підкати в її житті

Злата Огнєвіч відома українська співачка, яка має все, чого бажала у своєму житті, проте, з коханням жінці досі не щастить. І навіть найромантичніший проєкт "Холостячка" не вирішив проблему.

Злата дуже успішна жінка, вона самостійно стала співачкою, талантом якої захоплюються не тільки в Україні. Свою творчість Огнєвіч починала ще у дитинстві. Вона виступала на різноманітних конкурсах, де займала призові місця та доводила, що вона має не аби який голос та особливий тембр.

Злата Огнєвіч

Коли дівчина стала дорослою, вона відправилась підкорювати Київ, і, як бачимо, їй це повністю вдалося. Наразі Злата є однією з найвідоміших співачок українського шоу-бізнесу. Її часто запрошують на концерти, проєкти. Артистка вже встигла виступити на багатьох благодійних концертах та взяти участь у благодійних проєктах. Та й про свою творчість жінка не забуває, тому випускає нові пісні та кліпи, які залишають слід у серцях українців.

Здавалося б про таке насичене, творче та успішне життя можна лише мріяти, проте є один великий та важливий нюанс, який не дозволяє Огнєвіч відчути себе повністю щасливою. У жінки не виходить зустріти гідного чоловіка, аби створити з ним родину. Але серед чоловіків вона має популярніть.

Злата на шоу Підкати

Так, днями Злата поділилась кадрами зі зйомок YouTube шоу “Підкати”, де гумористи з каналу “Леви на джипах” вигадують незвичайні підкати до кожного гостя. І у випуску, який було відзнято днями, запросили співачку. Цим Злата поділилась у своєму instagram. Але сама програма вийде 14-го лютого.

Та Огнєвіч вже встигла зазначити, що це були найкращі підкати в її житті. Виходить, що гумористи змогли знайти підхід до серця співачки та підкорити її. А також артистка зробила акцент на тому, що в її житті підкатів було багато, а значить і уваги. Та все ж таки Злата залишається сама.

Схожі статті