МастерШеф. Професіонали 4 сезон 13 випуск від 13.05.2023: хто покинув шоу – “Особливо не напружується”

Хто покинув "МастерШеф. Професіонали 4" у 13 випуску від 13.05.2023 вже відомо. Ознайомтеся з нашим матеріалом, щоб дізнатися ім'я учасника, який вибув.

Стало відомо, хто покинув “МастерШеф. Професіонали 4” у 13 випуску від 13.05.2023. На цей раз з проєкту не пішов жоден учасник.

Хто покинув МастерШеф. Професіонали 4

Новим, доволі неочікуваним завданням для учасників МайстерШеф Професіонали-4 стало приготування сухпайка для наших військових.  Потрібно було зробити смачно, поживно, красиво і при цьому перевершити варіант Сполучених Штатів Америки. Варто відзначити, що і цього разу продюсера шоу не забули про тематику війни і адаптувалися до нових реалій, штовхаючи і учасників на нові експерименти.

Як учасникам вдалося висушити домашній суп і навіть сало з часником, щоб просто додавши води, насолоджуватися неймовірними стравами, аудиторія змогла побачити в новому 13 випуску МайстерШеф Професіонали-4. Кухарі навіть змогли зробити хрумкий домашній хліб.

Цей випуск потішив своїх глядачів злагодженою роботою, гідною поведінкою капітанів та неочікуваними конкурсами.

Всі учасники достойно впоралися з завданням, але їхній склад так чи інакше має скорочуватися, а тому суддям довелося обрати найслабшого професіонала, щоб конкурс міг просуватися далі. Тим не менш, на цей раз склад учасників залишився таким самим, а всі кухарі отримали шанс показати себе у наступному випуску. Зокрема і по реакції аудиторії зрозуміло, що великих розчарувань цього разу не сталося. Враження Ольги Мартиновської, Володимира Ярославського та Ектора Хіменеса-Браво та враження глядачів повністю зійшлися.

Хто покинув МастерШеф. Професіонали 4
Хто покинув МастерШеф. Професіонали 4

Нагадуємо, що зйомки нового сезону відбувалися в умовах війни. Зокрема, учасники були вимушені спускатися у бомбосховище під час повітряних тривог, а також працювати при відключення електроенергії, що сильно ускладнювало процес. Тим не менш, випуски вийшли достойними, а всі професіонали говорили українською мовою, що неабияк потішило фанатів шоу.

Далі більше, увесь суддівський склад знову разом для того, щоб відібрати нових аматорів.

Схожі статті

Екс-чоловік Лорак Мурат Налчаджиоглу офіційно розлучився: як відреагувала на це колишня дружина Лілія Реус

10 місяців тривав офіційний шлюб турецького бізнесмена Мурата Налчаджиоглу та візажистки Лілії Реус. Фактично пара розлучилася через 5 місяців після весілля.

Артист чи удавальник? Чому Артема Пивоварова звинувачують у кривляннях та як він перепрошував у хейтерів

32-річного виконавця здавалося обожнює вся країна. Проте, навіть у цього талановитого чоловіка є хейтери, що буквально переслідують артиста.

Євген Кошовий розсекретив, ким хоче стати його 16-річна дочка і оцінив її амбіції: “Стадіон, то стадіон”

Знаменитий український комік Євген Кошовий висловився на рахунок майбутнього своєї дочки та розповів, ким вона збирається стати у майбутньому.

Колеги ненавиділи Узерлі сильніше, ніж Хюррем Султан в гаремі у “Величному столітті”: все через один вчинок

Найпопулярнішим турецьким серіалом можна по праву вважати багатосерійну драму "Величне століття", яка розтягнулася на велику кількість сезонів та подарувала світу нову Роксолану.

Даша Астаф’єва приховує, що вийшла заміж за молодого багатія: обранець на 10 років молодший – блогер

Скандальний блогер Богдан Беспалов заявив, що одна із найкрасивіших жінок в українському шоубізі Даша Астаф'єва таємно вийшла заміж. Що відомо про її обранця та перша реакція знаменитості.

Опубліковано знімок Кацуріна із зататуйованим торсом. На фото він не сам: поруч не Надя, а чоловік (ФОТО)

Надя Дорофєєва заінтригувала Мережу фотографією, на якій її чоловік блогер та ресторатор Михайло Кацурін разом зі своїм близьким другом готують вечерю. Що дивного було на знімку?