Пішла до школи: Аліна Гросу у 27-річному віці стала ученицею і вдосконалює професійні навички – не пізно

Співачка Аліна Гросу довгий час не з'являлася у своїх соціальних мережах. Проте нещодавно пояснила, яка професійна справа займає достатньо її зіркового часу.

Погодьтеся, ніколи не отримаєш бажаного результату без навчання, самовдосконалення та постійного розвитку. Артистка, акторка Аліна Гросу ще з 4 років знає, яким трудом заробляються гроші та прокладається стежка до успіху. Її хіти, тієї маленької дівчинки, пам’ятають навіть нинішнє покоління дітлахів.

Нещодавно зірка не деякий час зникла зі свого Instagram, проте у своїх свіженьких Stories розповіла, яка цьому причина. Виявилося, що співачка за кордоном стала ученицею школи акторської майстерності, де вирішила зайнятися вдосконалюванням свого, наявного таланту акторки, який вже демонструвала у своїх кінороботах в Україні.

“Я знову ж таки випала із соціальних мереж, соціального життя, тому що зараз постійно знаходжуся в навчальному закладі. Я поступила в одну зі шкіл акторської майстерності. Тут навчалися дуже багато голлівудських зірок, я викладу, хто це саме, якщо цікаво, подивитеся. Для мене це розуміння, чим відрізняється наша школа або, чим вони схожі. Я в захваті просто. Тут навчають ті вчителі, які самі працюють, це фантастично”, – ділиться враженнями Гросу.

Таким чином, зірка підкреслила, що не сидить на місці, а займається ще однієї справою, окрім співу, що приносить задоволення. Лише хобі, улюблена робота, друзі та рідні здатні повертати нас до нормального, розміреного життя, яке було до війни.

 Аліна Гросу у 27-річному віці стала ученицею
Аліна Гросу у 27-річному віці стала ученицею

Нагадаємо, що Аліна Гросу 20 квітня анонсувала вихід нової пісні й додала, що для постійного проживання, будування подальшої кар’єри розглядає лише рідну домівку у своїй Україні.

Схожі статті

Тіна Кароль показала, як має виглядати справжня “жінка на мільйон”: стерва, на яку хочеться дивитися (ФОТО)

Усі, хто уважно стежить за творчістю Тіни Кароль, знають, що артистка не шкодує грошей на свої сценічні костюми. Лише один плащ для кліпу "Стерва" обійшовся артистці у кругленьку суму.

Ірина Горова розповіла, чи шкодує, що Потап став батьком її сина Андрія: “Гени, звісно, взагалі клас”

У нещодавньому інтерв'ю ексдружина репера Потапа відверто розповіла про взаємини єдиного сина Андрія із батьком. Хлопець зізнався, що повпливало на якість їхніх стосунків.

“У саму десяточку”: Катерина Бужинська відзначила річницю весілля із чоловіком-іноземцем – як це було

Українська співачка Катерина Бужинська у 10 річницю шлюбу з чоловіком-іноземцем оприлюднила фото з їхнього весілля, яке з розмахом пройшло Болгарії 23 квітня 2014 року.

Тимчасовий американець Олександр Еллерт з “Холостячки” заявив, що на ньому тримається економіка США

Ексбойфренд акторки Ксенії Мішиної Олександр Еллерт розповів про фінансові труднощі життя в Америці. Як шоумен виїхав за кордон під час повномасштабного вторгнення?