Home Шоу-бізнес Новини “Більше ми не разом”. Анатолій Анатоліч розповів, як розлука вплинула на стосунки з дружиною: зняла обручку

“Більше ми не разом”. Анатолій Анатоліч розповів, як розлука вплинула на стосунки з дружиною: зняла обручку

“Більше ми не разом”. Анатолій Анатоліч розповів, як розлука вплинула на стосунки з дружиною: зняла обручку
Як виглядало весілля Анатолія Анатоліча: подружжя показало архівні фото

Незадовго до війни знаменитий український телеведучий Анатолій Анатоліч став багатодітним батьком. У чоловіка народився син, якого назвали Нілом. Це перший спадкоємець у зірки. До його народження у сім’ї виховувалася лише дві дівчинки.

Анатолій Анатоліч відповів хейтерам
Анатолій Анатоліч розповів про стосунки з дружиною в розлуці

Втім, насолодитися щастям батьківства йому не дало повномасштабне вторгнення. Дружина зірки була забрала дітей та евакуювалася до Франції. Не дивлячись на можливість поїхати разом з нею, Анатолій Анатоліч прийняв рішення залишитися в Київщині, яка на той момент боролася з окупантом.

Анатолій Анатоліч розповів про стосунки з дружиною в розлуці

Родина Анатоліча
Анатолій Анатоліч розповів про стосунки з дружиною в розлуці

Розлука родині далася напрочуд легко. Ба більше, обидва зізнаються, що їхні стосунки лише покращилися, адже розставання дало можливість усвідомити, наскільки вони прив’язані і як сильно сумують один без одного.

Але й не обійшлося без драматичних моментів, адже в якийсь момент дружина Анатолія Анатоліча щиро вважала, що їхнім стосунками настав кінець і через її провину. Справа в тому, що жінка загубила обручку, яку сховала в пісок.

“Я розумів, що мені було-б комфортніше бути з родиною у Франції. Ти розумієш, наскільки тобі погано без своєї родини. Наші стосунки я б сказав так, що стали міцнішими. Подарунки там якісь возив. Я б сказав що це був такий романтичний час”, – зізнається ведучий у шоу “Життя відомих людей”.

Натомість Юла навпаки згадала самий негативний момент, який пережила в евакуації.

“Я ще нікому не казала, але я у Франції загубила свою обручку. В піску. Тому що я ховала її, щоб її не загубити. І так заховала, що загубила. І ми її носимо якось так, з перших днів, коли ми розписалися. І ми розтроїлися. Війна, я загубила обручку. І я сиділа собі думала, що все, більше ми не разом. Але бачите, разом, це все забобонність”

На даний момент жінка разом з дітьми вже повернулася додому і возз’єдналася зі своїм чоловіком. Родина щаслива, міцна і чекає на повернення зіркових друзів зі Сполучених Штатів.