|
17.05.2023 20:30

Віктора Павліка покарали за скандальний пост його молодої дружини Репяхової: правоохоронці нагрянули відразу

Нещодавно молода дружина Віктора Павліка знову потрапила у гучний скандал, але на цей раз наповню втягнула у нього свого благовірного. Що сталося і які наслідки?

Ввечері 16 травня Віктор Павлік та його молода дружина Катя Репяхова неабияк оскандалилися через опубліковане відео. Так, на особистій сторінці дівчина в соціальній мережі Instagram з’явився ролик, в якому вона показала, як їде разом з чоловіком південним мостом в Києві. За кадром Катерина заявила, що ця поїздка була подарунком для неї. Але преса та користувачі одразу ж зацікавилися доволі скандальним нюансом: у Віктор Франковича перепустки, якою він хизувався на камеру не повинно було бути.

Віктора Павліка покарали за скандальний пост його дружини

Віктора Павліка покарали за скандальний пост його дружини

Катерина одразу ж видалила оприлюднений компромат, але не встигла зробити це непомітно. Відеоролик одразу ж розлетівся мережею. А зараз блогерка вже активно скаржиться на те, що хейтери не дають її сім’ї спокою.

Не обійшлося і без спілкування з українською поліцією, яка навідалася до Віктора Франковича та вилучила в нього перепустку, що наробила так багато шуму.

Віктора Павліка покарали за скандальний пост його дружини

“Ні обіцянок, ні пробачень. Все сталося само собою. Поліція Києва вилучила спецперепустку у співака Віктора Павліка, який до цього хизувався нею в соцмережах, проїжджаючи один із мостів столиці”

При цьому Катерина говорить про те, що отримує велику кількість як гнівних коментарів та повідомлень, так і певну підтримку від своїх шанувальників, а також близьких людей.

Нагадуємо, що після початку повномасштабної війни в Україні Віктор Павлік не покидав її територію і активно гастролював різними областями. Чоловік бере участь у благодійних заходах та співає у прифронтових зонах. Катерина після 24 лютого декілька разів виїжджала за кордон, але кожного разу підкреслювала, що це було туристичною подорожжю, а не евакуацією.

Війна здебільшого не порушила планів подружжя, хоча і посунула їх на доволі великі терміни. Катерина змогла відкрити свій бізнес, а також придбати розкішну автівку, яку мала отримати набагато раніше. Успіхи молодої дружини Павліка, які вона транслювала під час війни, далеко не всім були до вподоби.