“Місяць без таточка”: 27-річна Катя Репяхова поділилася власною драмою розлуки з Віктором Павліком (Фото)

Катерина Репяхова і Віктор Павлік завжди здавалися перспективною парою, у якої дуже міцні стосунки. Молода блогерка розповіла правду про розлуку з чоловіком.

Катерина Репяхова і Віктор Павлік здивували абсолютно всіх новиною про своє одруження. У 2020 році вони стали офіціним подружжям, але весілля так і не вдалося зіграти. Спершу хвороба молодшого тоді сина музиканта не дозволила справляти свята, а згодом затяжні карантини і народження спільної дитини змусили відкласти рішення.

Зараз пара опинилася по різні боки кордону. Віктор лишився в Україні, а його молода дружина поїхала до родичів в Ізраїль. Катя розповіла, що розлука далася їм обом дуже непросто. Найбільш шкода синочка Михасика, який лишився без татка.

“Місяць без таточка… Ми ніколи в житті не розлучалися так надовго. Мишко так подорослішав за цей місяць. Як багато сімей розлучила війна… Але ми гідно вистоїмо випробування, тому що ми – українці”, – натхненно написала Репяхова.

27-річна Катя Репяхова поділилася власною драмою розлуки

Як познайомилися Катерина та Віктор?

Як розповідала блогерка, сама доля звела її з майбутнім чоловіком. Вона змалечку фанатіла від пісень артиста і після концерту в Миколаєві, Павлік зустрів майбутню обраницю у готелі. Щоправда, кохання з першого погляду у пари не сталося. Згодом, коли вже Катя працювала концертною директоркою зірки, він розгледів у ній майбутню дружину.

Через значну різницю у віці, обидва зазнавали кпин та насмішок з боку публіки. Проте, їхнє кохання все пережило. Репяхова дуже сумує за обранецем на чужині та мріє скоріше зустрітися.

Схожі статті