|
18.05.2023 10:57

Статус і вік не ті: Потап прокоментував стосунки з давнім другом Позитивом – зіркова хвороба чи різні погляди?

Відомий співак, репер, продюсер Потап прокоментував, чому не спілкується з давнім другом, колегою Позитивом. Що сталося між двома гуру сучасної музики?
Автор: Юлія Ящук

Зіркові скандали та непорозуміння інколи приховані за масками, коли нібито нічого не сталося, але факти говорять самі за себе. Часто публіка дізнається про все через деякий час або пліток, які надумані в процесі обговорень.

Потап зі свого боку прокоментував, чому не підтримує зв’язок з давнім другом Позитивом за часів існування гурту “Mozgi”, який підкорив слухачів танцювальними треками.

Продюсер підтвердив, що дійсно не спілкується з Олексієм Завгороднім. Пов’язано все з реаліями, які принесла війна в Україну. Це стало неочікуваною заявою для публіки, адже раніше вони писали разом хіти, проводили спільно час за межами роботи, подорожували, але наразі все змінилося.

Потап прокоментував стосунки з давнім другом Позитивом

Потап розповів, що в нього немає часу на кайфові моменти, які пов’язували двох друзів раніше, адже зараз прагне направити свої сили, ресурси й талант для допомоги країні. Додав, що у нього статус і вік такі, що треба робити щось масштабне, але Позитив багато робить для дітей, виступає на концертах, тому похвалив свого колегу. Зазначив, що продовжує вважати його своїм другом, з такими ж теплими почуттями.

“У мене статус і вік вже такі, що треба робити щось масштабне. Він – молодець! І я вважаю його своїм прикладом. У мене тільки теплі до нього почуття”, – зазначив Потап.

Знаходьте сили та бажання, щоб провести час зі знайомими, друзями, близькими та рідними, адже варто вміти перемикатися від буденності та реальності, яка наразі панує.

Сайт використовує cookies для поліпшення роботи з уподобаннями користувачів.