Підопічний Потапа Позитив станцював разом із бабусею та дідусем: колоритна літня пара обожнює творчість онука

Олексій Завгородній, більше відомий як Позитив, поділився з прихильниками зворушливим відео. Артист станцював під свій новий трек разом із бабусею та дідусем.

Позитив (Олексій Завгородній) став відомим широкому загалу завдяки участі у гурті “Время и Стекло”, де він працював разом із Надею Дорофеєвою. Хоча свою зіркову кар’єру музикант розпочав ще до створення колективу – з перших професійних кроків йому допомагав тезка Олексій Потапенко, відомий як Потап.

Після розпаду “Время и Стекло” Позитив продовжив працювати з продюсером, зараз вони виступають та разом пишуть музику для свого проєкту MOZGI. До Нового року колектив випустив жартівливу композицію “Здравствуй опа Новый год”, яка щвидко завірусилася в мережі.

Время и Стекло
Время и Стекло

Під пісню вигадали спеціальний танець, який мільйони користувачів повторюють на особистих сторінках. Сам же автор композиції Позитив станцював цей тренд разом зі своїми бабусею та дідусем.

“Подзвони стареньким, поговори та поділись своїми переживаннями! А краще приїдь у гості! Вони кращі за будь-якого психотерапевта!” – написав Олексій.

Користувачі мережі залишилися у захваті від спільного танцю онука з бабусею та дідусем, тож залишили у коментарях подружжю та музиканту безліч компліментів:

  • “Дідуля красунчик. 100% найкращий. Здоров’я вам і вашим близьким і рідним, довголіття усій вашій родині. Творчих успіхів!”;
  • “Дідуля ураган!”;Ааааа, я щас помру від милоти.
  • “Таке тепле відео”;
  • “Ну ти найкращий. Довгих років їм”, — пишуть підписники Олексія.

Нагадаємо, що у минулому році Позитив зізнався, що розлучився зі своєю дружиною Анною Андрійчук, з якою прожив 8 років. Спільних дітей у пари не було. Олексій зізнавався, що між ними не було конфліктів, зрад чи обманів — вони просто переросли ці відносини, адже були знайомі ще з юних років.

Схожі статті