“Відноситься до людей як до хламу”: Потап потрапив в гучний скандал через обурливу поведінку на радіо

Відомий український продюсер та репер Потап неодноразово потрапляв у різноманітні скандали, однак нещодавно стало відомо про обурливу поведінку зірки.

Для фанатів Потапа не є секретом, що продюсер часом може застосувати міцне слівце і бути занадто прямолінійним. Інколи діставалося і хейтерам, для яких зірка залишав повідомлення на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram. Втім, нещодавно стало відомо про скандал, в який він потрапив через хамство на радіо.

Потап потрапив в гучний скандал

Сумний Потап привіиав з Різдвом
Потап потрапив в гучний скандал

Так, нещодавно популярний репер ХАС дав ексклюзивне інтерв’ю Аліні Доротюк, в якому вперше розповів про обставини його скандалу з колегою. За його словами, Олексій Потапенко прийшов у якості гостя на радіо, але під час розмови нібито безпідставно назвав ведучого м**аком.

ХАС не стримав себе через подібну поведінку, і коли завершився ефір, поставив Потапа на місце. Звісно, для журналістки чоловік вирішив пояснити свою позицію, щоб уникнути будь-яких неточностей. А також додав, що якби репор дозволив собі таку вольність у нього в гостях, то однією перепалкою не обійшлося.

“Той, хто думає, що він зірка, нехай так думає, бо зірка – це скупчення газів. Нічого не дає тобі права ставиться до людей, як до мотлоху. Чому він може назвати людину м*даком, а я не маю права сказати так? Чому він не боїться, а я маю боятися? Тому що він знімав штани у Москві, а я ні? Які в нього є здобутки, які можуть дозволити йому образити людину?”

Далі більше, чоловік не стримався і публічно образливо висловився на адресу Потапа, коли мова зайшла за його поведінку під час повномасштабної війни. Репер вкрай низько оцінив перебування знаменитості за кордоном, у період важкої боротьби українців за незалежність. За Настю Каменських він майже нічого не говорив, назвавши її “дівчинкою” Олексія.

Схожі статті

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.