|
18.05.2023 15:36

Тіна Кароль розповіла, які стосунки вибудувала з єдиним сином від Огіра Веніаміном: “Йому це подобається”

Тіна Кароль відома українська співачка, яка є прикладом для багатьох жінок, змогла підкорити серця мільйонів українців своїм талантом і особистістю.

Кароль славиться не лише своїм талантом і неймовірним, унікальним тембром голосу, а ще й своєю людяністю та великим щирим серцем. Тіна здається дуже сильною і вольовою жінкою, так і є. Але попри цей образ у жінки ще і є неймовірно тендітна душа, яка завжди прагне допомогти тим, кому це дійсно потрібно.

Тіна з сином

Насправді про вчинки Кароль вже давно відомо багатьом. Певно, багато хто пам’ятає, як звук придбала квартиру для переможця “Голосу країни”. На той момент це був настільки зворушливий момент, що у всіх її колег та людей у глядацькій залі потекли сльози. Тіна вміє приємно дивувати, це факт.

Всі ми звикли бачити її в образі справжньої діви. Багато хто навіть побоюється співачку, адже її образ неймовірно сильний та може зачарувати. Але лише для одного чоловіка в цьому світі Тіна Кароль проста людина, мама, сестра і друг в одному обличчі. Для свого сина Веніаміна співачка немає жодних масок. З ним вона відчуває себе вільно. А сам Ваня вважає зіркову масу своєю подругою та союзником, адже так його виховала Тіна.

В одному з інтерв’ю зірка розповідала, що вона нічого ніколи не забороняє синові, адже чим більше заборон, тим більше порушення правил. Тому вона рідко сварить сина, бо він вільний у своєму виборі, тому не робить нічого поганого чи неадекватного.

“Я так намагаюсь його виховати, що він знає, що я мама. Але я мама тільки тоді, коли він взагалі некеруючий. А в цілому, я йому завжди друг. Ось такі у нас відносини з ним” – прокоментувала Тіна.

Тіну Кароль розповіла про стосунки з сином

Також вона додала, що навкруги її всі сприймають, як сестру Вені, навіть у шкоді йому кажуть, що його мама, як сестра для нього. І головне, що хлопцеві це подобається.