Арсен Мірзоян вперше показав жінку, яку кохає не менше Тоні Матвієнко: красуня з довгою косою, але немолода

Відомий український співак Арсен Мірзоян ніколи не приховував свого особистого життя, й саме через це чоловікові ніколи не доводилось виправдовуватися перед самим собою чи перед аудиторією.

Не секрет, що до побудови стосунків з Тонею Матвієнко, Арсен вже був одружений та мав двох синів. Але почуття це така дивна річ, яку ми ніколи не зуміємо зрозуміти до кінця, оскільки це щось таке неконтрольоване й зовсім таємне. Ніхто не міг подумати, що Арсен бувши одруженим зможе закохатися у свою колегу.

Як виглядає жінка, у якої Тоня Матвієнко відбила Мірзояна
Тоня Матвієнко і Арсен Мірзоян

Річ в тому, що чоловік багато років тому брав участь у талант-шоу “Голос країни”, і саме там він познайомився з Тонею. Та якщо з самого початку Тоня і Арсен не могли знайти спільну мову й навіть дуже вороже ставилися одне до одного, то згодом саме це пробудило між ними іскру кохання. В певний момент Арсен зрозумів, що він по вуха закоханий у свою колегу. Чоловік ще на проєкті намагався знайти з жінкою спільну мову, але Матвієнко спочатку не дозволяла собі фліртувати з чоловіком. Та врешті-решт, здалась почуттям.

Таким чином Тоня і Арсен почали спілкуватися, і виявилось, що між ними є багато чого спільного, і саме через це жінка почала відчувати закоханість до співака. А сам Мірзоян крізь час наважився на розлучення зі своєю першою дружиною, яка мала від нього двох синів. І все це через шалену закоханість у Тоню.

Таким чином Мірзоян і Матвієнко стали парою і почали будувати свої стосунки, але оскільки Арсену ніде було жити у Києві, Тоня привела його у будинок своїх батьків. Тато прийняв цю новину спокійно, а от зіркова мама Ніна Митрофанівна не дуже зраділа розлученому чоловікові з дітьми.

Арсен Мірзоян скористався розлученням тещі Ніни Матвієнко
Арсен Мірзоян з тещею Ніною Матвієнко

Та згодом Матвієнко зрозуміла, що про такого зятя, як Мірзоян, вона мріяла все життя й саме тому зараз теща з зятем спілкуються як старі друзі. Ніна Митрофанівна ставиться до Арсена як до свого рідного сина. Так само й чоловік неймовірно вдячний за все тещі й вона тепер займає окреме місце в його серці.

Схожі статті

Надя Дорофєєва розповіла про весілля з Мішею Кацуріним: двічі розлученим батьком двох маленьких дітей

Відома українська співачка Надя Дорофєєва вперше прокоментувала своє таємне весілля з ресторатором Мішею Кацуріним та зізналась, чи поладнала з дітьми коханого від першого шлюбу.

Чи повернеться колись Дзідзьо і чому він цього не хоче? Плани співака вийшли назовні: “Будуть інші часи”

2 роки тому Михайло Хома повідомив про те, що ставить на паузу сценічну діяльність його персонажа Дзідзьо. Увесь цей час артист виступав під своїм справжнім ім'ям з доволі серйозною програмою.

Куди зник завойовник жіночих сердець Олег Винник: “Я бачив цей сон крайніх 10-15 разів”. Подробиці

Відомий співак Олег Винник вийшов на зв'язок та пояснив причину свого тривалого зникнення: де наразі перебуває артист та чим займається весь цей час?

Їх можна зустріти в супермаркеті: Ектор Хіменес-Браво, Катя Осадча, Оля Полякова та інші зірки “з народу”

Далеко не всі знаменитості продовжують вести звичайний образ життя після того, як отримують свою порцію популярності, і все ж таки деякі з них обирають бути з народом.