Переможець “Холостячки-2” Андрій Задворний змінив свій стиль: тепер отримує компліменти від чоловіків

Андрій Задворний став відомим завдяки участі у найромантичнішому шоу України "Холосячка", де він боровся за серце та прихильність української співачки Злати Огнєвіч.

Відомо, що Андрій був одружений та має дочку від першого шлюбу. І саме дитина стала для чоловіка поштовхом для створення власного бізнесу. Задворний вирішив робити іграшки власного виробництва, аби для діточок вони були безпечними. І варто сказати, що це стало популярним серед молодих батьків.

Андрій Задворний
Андрій Задворни

А от на проєкт Андрій пішов з метою стати більш популярним та розширити свої можливості, та звісно, знайти кохання, адже Огнєвіч йому подобалась вже давно. Проте як особистість він її не знав. А участь в “Холостячці”– це гарний шанс дізнатися жінку особисто.

На шоу чоловік не дуже активно проявляв свої почуття, проте здавався доволі прискіпливим і дещо аб’юзивним, бо завжди робив Златі подвійні компліменти. І саме така зухвала поведінка зачепила співачку. Десь на підсвідомості вона обрала чоловіка за вже знайомими відчуттями. А от тих, хто насправді зміг би зробити її щасливою, на жаль, ні.

Як було не важко здогадатися, відносини Андрія і Злати в реальному житті тривали недовго, і ініціатором розставання став чоловік. Звісно, для Огнєвіч це було неочікувано і боляче, проте вона пережила цю історію, але досі нікого до свого серця не підпустила.

Нині кожен з них живе своїм життям, і варто сказати, що Андрій дуже змінився. По-перше, чоловік трансформувався всередині себе, адже розставання йому також нелегко далося, а ще й війна вплинула на його життя.

Та це не єдине, що змінилося у ньому. Задворний повністю змінив стиль і вже навіть отримує компліменти від чоловіків.

“Щойно зустрів знайомого зі Світловодська. Він відмітив, що я чудово виглядаю. Але в “його часи у Світловодську” я б неодмінно вихватив п******й за  волосся, сорочку, сережку. Як добре, що ті часи вже історія” – розповів Андрій.

Сторі Андрія
Сторі Андрія

Тож, тепер навіть старі знайомі захоплюються новим стилем та образом Андрія.

Схожі статті

Він пішов від дружини, вона стала коханкою: Соловій та Вакарчук вперше розповіли про свої стосунки

Христина Соловій та Святослав Вакарчук завжди дотримувалися однакової політики стосовно спілкування з пресою: жодних деталей щодо особистого життя.

Без допомоги професійного стиліста: друга колишня Мурата Налчаджиоглу сама зробила собі зачіску і макіяж

Колишній чоловік Ані Лорак – турецький бізнесмен Мурат Налчаджиоглу будує нові стосунки з моделлю. А чим у цей час займається його колишня друга дружина – візажистка Лілія Реус?

тало відомо, як насправді діти Павліка ставляться до його четвертої дружини – чесна відповідь Репяхової

Український співак Віктор Павлік одружений вчетверте. Від кожної жінки в артиста народилося по одній дитині. Які стосунки між дітьми артиста та чи спілкуються вони з його молодою амбітною дружиною?

Ракурс підвів: Настю Каменських привітали з першою вагітністю, але насправді це промах стилістів (ФОТО)

Чутки про можливу вагітність співачки Насті Каменських продовжують ширитись мережею. Як виявилось, причиною подібних закидів стали невдало підібрані образи стилістів.