|
24.05.2023 15:06

У 50 ще не мама: Руслана у свій День народження розповіла справжню причину відсутності дітей

Співачка Руслана стала справжньою легендою української сцени, а також переможницею Євробачення у далекому 2004 році. З того часу вона стала справжньою зіркою українського шоу-бізнесу.

Руслана сьогодні святкує свій 50-й День народження, а це ювілей. До цього віку жінка досягла багато чого, оскільки все своє життя вона завзято працювала аби стати справжньою зіркою. У Руслани досить незвичний стиль  пісень, адже вони здебільшого гуцульські та народні.

Руслана

Співачка завжди мала свою колоритність та свій шарм. Насправді якщо порівняти творчість українських співаків, то такої творчості, як у Руслани більше не можна спостерігати ні в кого. Жінка дійсно особлива і не соромиться цього демонструвати.

Зараз співачка активно допомагає Україні різними способами, спочатку вона їздила з концертами по містах Європи й відстоювала права та свободу нашої країни на різних мітингах.

Та якщо у кар’єрі та у простому житті жінка досить гарно змогла розвинутися, то у сімейному житті жінка не змогла досягти усіх висот. Річ в тому, що у неї з чоловіком досі немає діточок, хоча співачка має сильне бажання виховувати своїх рідних малят. І саме у свої 50 років жінка вирішила зізнатися у чому справжня причина відсутності дітей.

“Просто у нас не виходило,  по-різному. І сильна виснаженість організму, якщо ти сильно виснажена, тобі природа не дасть завагітніти, так у мене, наприклад і є. Всесвіт просто чудово розуміє, що у тебе немає того потенціалу, який потрібен для виховання бебі” –  розповіла Руслана.

Сама Руслана вже змогла прийняти той факт, що вона може й не стати мамою, а от її родичі досі питаються, коди ж вона вже зможе порадувати їх маленьким дитинчам. Тож, у свій День народження Руслана торкається таких серйозних та навіть болючих тем, які не дають їй спокою.