Соломія Вітвіцька заїхала на курорт по справах і познайомилася з цікавим молодиком – налагоджує особисте?

Соломія Вітвіцька, яка побудувала успішну телевізійну кар'єру на 1+1 після розірвання шлюбу з кліпмейкером Владом Кочатковим довго перебувала у статусі холостячки. Невже з чого часу щось змінилося?

Телеведуча у лютому 2021 приголомшила зізнанням про розірвання шлюбу з коханим чоловіком Владом Кочатковим, адже союз здавався таким міцним та ззовні щасливим. Пара прожила разом з 2013 року, проте спільних дітей за цей період так і не нажили. Про неприємну звістку зірка повідомила у себе в соціальній мережі Instagram.

Цікаво, що жінка в інтерв’ю розповіла, що вони з колишнім активно працювали над тим, аби народити дитину в той час, коли в шлюбі все нібито було добре та злагоджено. Тоді, чому пара не відчула смак батьківства залишається досі загадкою.

Соломія Вітвіцька та Влад Кочатков

Зізналася, що її колишній вступив до лав ЗСУ, де захищає нашу країну у повномасштабній війні. Каже, що з Владом залишилися в хороших відносинах, тому той завжди може розраховувати на її підтримку та допомогу.

Соломія Вітвіцька заїхала на курорт по справах

На своїй сторінці в Instagram красуня поділилася цікавою світлиною зі свого відрядження з таємничим молодиком у військовій формі. Приїхала до міста Куп’янськ по волонтерських справах, тому імовірніше за все, ця поїздка більше робоча, чим натяк на якусь романтику.

“Заїхала на курорт по волонтерських справах”, – написала Соломія.

Соломія Вітвіцька заїхала на курорт по справах і познайомилася з цікавим молодиком

На фото постала з мужнім чоловіком у військовому одязі, що показує його спеціальне завдання й позначила його акаунт в соціальній мережі. Вітвіцька вносить свій внесок допомоги для того, аби наблизити нашу країну до якнайшвидшої чесної перемоги над спільним ворогом.

Схожі статті

Це був не піар-хід: Руслана Писанка знайшла своє щастя в 47 і стала дружиною молодшого за себе бізнесмена

Руслана Писанка змогла знайти своє кохання в 47 років, незважаючи на невдалі спроби: як телеведуча та акторка познайомилась зі своїм майбутнім чоловіком?

Міні-копія, тільки без переднього зуба: Юрій Горбунов показав свого первістка, який не хоче в школу

Продюсер Юрій Горбунов у перервах між відрядженнями та гастролями із задоволенням проводить час із сім'єю – коханою дружиною та двома синами.

Після пластики стали, що сестри: молода дружина Павліка показала родичку, на яку стала дуже схожа

Молода дружина Віктора Павлика Катерина Репяхова показала найрідніших людей, які давно мешкають за кордоном. Двоє фото вже зробили собі пластику.

Анастасія Приходько розповіла про хворобу та зізналась, хто винен у погіршенні її здоров’я: “Серце та тиск”

Знаменита українська співачка Анастасія Приходько вразила зізнанням про те, що в неї значно погіршилося здоров'я. Також артистка розповіла, що саме стало причиною.

Від кохання до ненависті один крок: чому Єфросиніна ворогує з Горбуновим, Кондратюк з Козловським та інші

В українському шоу-бізнесі часто виникають непорозуміння між зірками, серед них опинились: Ольга Фреймут та Сергій Притула, Віталій Козловський та Ігор Кондратюк, Маша Єфросиніна та Юрій Горбунов.

Мозгова з каре, Білик з довгим рудим волоссям: як виглядали українські зірки 25 років тому-легенди естради

Ірина Білик оприлюднила ретро-фото, на якій позувала з молодою Оленою Мозговою та її знаменитим батьком – композитором та музикантом Миколою Мозговим. Тепер усі гадають, який це рік?