|
28.05.2023 10:29

Юрій Горбунов у весільному костюмі з Матвієнко та Решетняк приголомшили зібраною сумою коштів – Осадча ревнує?

Шоумен та телеведучий 1+1 Юрій Горбунов зробив звіт суми коштів, які вдалося зібрати на концерті з українськими співачками Ніною Матвієнко й Таянною.
Автор: Юлія Ящук

На початку повномасштабної війни багато українських зірок добровільно роблять свій внесок в перемогу й допомагають усіма силами та ресурсами. Такими виявилися подружжя Юрія Горбунова та Катерини Осадчої, адже крім інформаційного фронту в соціальних мережах, шоумен влаштовує благодійні концерти й звітує, яку суму вдалося зібрати й на які потреби вона піде. Сама ж Осадча, крім коштів відправлених на ЗСУ, працює над власним проєктом “Пошук зниклих” та дає шанс родинам знову побачити своїх найрідніших.

Юрій Горбунов та Катерина Осадча

Цього разу у своєму блозі в Instagram зірка 1+1 Юрій Горбунов розповів, яку суму вділося зібрати з його найпрекраснішими напарницями – співачками Ніною Матвієнко та Тетяною Решетняк або більш відомою під псевдонімом Таянна.

“Зібрано 2 млн 400 тис. грн! Дякуємо всім!”, – повідомив Юрій.

Юрій Горбунов у весільному костюмі з Матвієнко та Решетняк приголомшили зібраною сумою коштів

На світлині чоловік постав у чорному галантному костюмі та білій сорочці, немов наречений на своє весілля, а неймовірні артистки показалися: Ніна в ніжній сукні з рожевими квіточками, а Тетяна похизувалася сірим штанним костюмом. Трійка професіоналів зробили свою справу й зібрані кошти неодмінно відправляться на потреби нашим захисникам.

Нагадаємо, що телеведучий розповів про 13 сезон головного пісенного проєкту “Голос країни”. Знімання відбудуться в Польщі, адже ця країна – головний друг для України, який підставляє своє плече у важку хвилину, тому їм знову вдасться об’єднатися й у творчості.