“Посипались”: Юрій Горбунов зізнався, чи витримав їхній шлюб з Катериною Осадчою останні випробування

Відомий український телеведучий Юрій Горбунов вперше розповів, чи змінилися його стосунки з Катериною Осадчою під час війни і чи з'явилась тріщина у взаєминах.

Відомий український телеведучий Юрій Горбунов як і безліч його колег після початку повномасштабної війни залишився без роботи. Його дружина Катерина Осадча разом з двома маленькими дітьми Іваном та Данилом рушила на захід України.

Юрій Горбунов та Катя Осадча показали свої обручки
Юрій Горбунов зізнався, чи витримав їхній шлюб з Катею Осадчою

Більшість пар подібних випробувань, на жаль, не витримала. Український шоу-бізнес вибухнув новинами про зіркові розлучення у 2022-му. Чи зачепила війна стосунки телеведучих, які не так давно стали батьками знову.

Юрій Горбунов зізнався, чи витримав їхній шлюб з Катею Осадчою

Юрій Горбунов зізнався, чи витримав їхній шлюб з Катею Осадчою

Нещодавно шоумен дав ексклюзивне інтерв’ю, в якому розповів, як саме розвивалися його взаємини з благовірною під час війни. Зокрема, Юрій зізнався, що вони не зіштовхнулися з проблемами, як це відбувалося з іншими.

“А в нас не стояло питання ніяк. Чи нам їхати кудись чи не їхати… Ми такі питання не обговорювали. Звичайно ми не айтішники, які можуть себе застосувати в інших умовах. Ми люди публічні, а публічність вона вимагає подвійної відповідальності. Тому що інші дивляться на тебе і реагують на твої пости, і реагують на твої фотографії. Наші стосунки зкріпилися. Може нашій сім’ї не так багато, 8 років нашим стосункам. Але багато сімей посипалась. Але багато створилося. В два рази більше весіль, не весіль, а реєстрації шлюбу в Україні, ніж було до війни”

При цьому телеведучий розповів, що Катерина зіштовхнулася з серйозними емоційними проблемами через її нову діяльність — пошук зниклих людей. Після спілкування з відповідними організаціями зірка проходила через неймовірні душевні випробовування, які непосильні для багатьох людей.

Під час повномасштабної війни пара стала підтримкою одне для одного. Юрій Горбунов здебільшого хвилювався за майбутнє життя своєї сім’ї, і зробив все можливе для того, щоб зміцнити позиції, а натомість Катерина вирішила присвятити себе добрій справі та почала допомагати батьківщині тими методами, в яких вона може себе проявити як професіонал.

Схожі статті

Колеги ненавиділи Узерлі сильніше, ніж Хюррем Султан в гаремі у “Величному столітті”: все через один вчинок

Найпопулярнішим турецьким серіалом можна по праву вважати багатосерійну драму "Величне століття", яка розтягнулася на велику кількість сезонів та подарувала світу нову Роксолану.

Даша Астаф’єва приховує, що вийшла заміж за молодого багатія: обранець на 10 років молодший – блогер

Скандальний блогер Богдан Беспалов заявив, що одна із найкрасивіших жінок в українському шоубізі Даша Астаф'єва таємно вийшла заміж. Що відомо про її обранця та перша реакція знаменитості.

Опубліковано знімок Кацуріна із зататуйованим торсом. На фото він не сам: поруч не Надя, а чоловік (ФОТО)

Надя Дорофєєва заінтригувала Мережу фотографією, на якій її чоловік блогер та ресторатор Михайло Кацурін разом зі своїм близьким другом готують вечерю. Що дивного було на знімку?

Фіналістка “Холостяка” Яна Соломко вдруге вийшла заміж та поділилася кадрами зі свята: знову дружина

Знаменита співачка Яна Соломко, яка не так давно оскандалилася в Україні через свою позицію, знову вийшла заміж. Ексклюзивними кадрами з торжества вона поділилася 27 березня.

“Дика Ребрик у строю”: 42-річна Лілія Ребрик сміливо продемонструвала себе в боді після третіх пологів

15 березня 2024 року ведуча та актриса Лілія Ребрик народила третю доньку, а вже за два тижні з'явилася на фото в ефектному образі, що підкреслює фігуру.

Нова коханка Мурата Налчаджиоглу виклала в мережу нові спільні фото: вже вивів у світ, як нову дружину

Ще кілька місяців тому турецький бізнесмен Мурат Налчаджіоглу з'являвся на публічних заходах і освідчувався зовсім іншій жінці. Все дуже круто змінилося.