Єдиний син Софії Ротару показав свою безграмотність: 52-річний Руслан Євдокименко пише з помилками (ФОТО)

Руслан Євдокименко – це єдиний син народної артистки Софії Ротару, яка стала справжньою легендою сцени. Як української, так і у свій час російської. Проте зараз жінка і її син знаходяться у столиці.

Руслан вже давно не мала дитина, йому цілих 52 роки та чоловік вже давно має власних дітей, сина й доньку. До речі його донечку назвали на честь зіркової бабусі Софією і вона дуже схожа на свого батька. Нині Соня живе в Америці з чоловіком і працює моделлю. А от син Руслана Анатолій Євдокименко пішов стопами своєї бабусі й також є музикантом.

Руслан Євдокименко
Руслан Євдокименко з мамою

Та й сам Руслан також має сильне відношення до музики, адже він є музичним та концертним продюсером. Тому, можна сказати, що Софія Ротару змогла присвятити майже всю свою родину до музичної кар’єри, оскільки й син й онук змогли перейняти від неї талант.

Загалом Руслан не надто любить демонструвати своє життя й не полюбляє публічність. Тому, про його життя відомо не багато, але чоловік активно веде соціальні мережі, де викладає фотокартки з родиною, з роботою, й ті, які присвячені до якоїсь дати.

Так, наприклад, вчора чоловік вирішив продемонструвати свою любов до рідного міста Києва. Але трохи продемонстрував власну неосвіченість у справах української мови й граматики. Річ в тому, що на історії, в якій чоловік вітає Київ з Днем народження, але саме у назві міста він написав неправильну літеру.

Можна було б до цього прискіпнути, але врешті-решт, всі ми люди і не завжди помічаємо, коли пишемо щось не те, особливо, коли пишемо швидко й щось коротке. І це зовсім не страшно, навіть у 52 роки.

Сторіс Руслана
Сторіс Руслана

Тому, не варто звертати настільки великої уваги до помилок у словах, кожен з нас часто пише не настільки грамотно, як цього потребує граматика та писемні закони.

Схожі статті

“Підійдуть і скажуть: та вона тобі не рідна”. Могилевська розповіла, чому ховає своїх прийомних дочок

Знаменита українська співачка Наталія Могилевська дала ексклюзивний коментар на рахунок своїх дочок, зовнішність яких досі залишається великою загадкою.

Обличчя все молодше, сукні все коротші: як виглядає мама Дана Балана у свої 64 роки – вилита Тіна Кароль

Сьогодні, 29 березня, мамі зіркового наставника українського "Голосу" співака Дана Балана - молдавської телеведучої та співачки Людмилі Балан виповнилося 64 роки.

Теж покинула Україну і гайнула одразу до чоловіка: Каменських несподівано засвітилася за кордоном з Потапом

Після чуток про розставання, співачка Настя Каменських несподівано засвітилася з Потапом. Що робили "колишні" чоловік та дружина на одній кухні? Та хто в той момент був поруч?

Наталія Сумська розповіла про пророцтво, яке почула її мама, а потім і вона: “Прийде на світ Божий”

Знаменита українська акторка Наталія В'ячеславівна Сумська розповіла про неймовірну подію, яка сталася у житті її покійної матері Ганни Іванівни.

Оля Фреймут показала, як змінилася закордоном: обличчя, де час залишив слід, а не лікар уколами ботоксу

Телеведуча Оля Фреймут вперше за довгий час знялася у професійній фотосесії. Як відреагували на нові знімки знаменитості, її шанувальники? Читай далі у матеріалі.

Уникаємо психологічних проблем: Дмитро Карпачов назвав 3 казки, які не варто читати дітям та пояснив чому

Казки відкривають дітям усесвіт, де можливі всілякі пригоди та чудеса. Проте, виявляється, книжки, що ми читаємо дітлахам, потрібно ретельно обирати.