|
31.05.2023 12:00

Арсен Мірзоян прокоментував чутки про розлучення з Тонею Матвієнко після 6 років шлюбу – приховав би зраду

Український співак Арсен Мірзоян прокоментував чутки про розлучення з його дружиною Тонею Матвієнко, з якою перебував у шлюбі 6 років. Всі деталі в статті.
Автор: Юлія Ящук

У квітні минулого року мережею ширилася інформація про розлучення зіркового подружжя через розмову блогера та стендапера Миколи Зирянова зі співачкою Jerry Heil, де він сказав, що Тоня та Арсен розлучилися. Сама ж Матвієнко ще тоді запевнила, що розлучатися нині не на часі.

Арсен Мірзоян в інтерв’ю Славі Дьоміну вперше за довгий час розповів правду про стосунки з дружиною. За словами співака, він не розуміє звідки беруться ці чутки про розлучення, адже офіційні ЗМІ цього не писали, тому рефлектувати на інформацію з жовтих джерел бажання не виникало. Менеджер Тоні сміялася та говорила, що ці плітки роблять своє діло, натякаючи на те, що подружжя перебувало під прицілом уваги.

Сам Арсен запевнив, що з дружиною не розлучається, натомість каже, що з початку повномасштабної війни все змінилося: ставлення до коханої половинки, підтримка, розуміння й любов пари стала міцнішою.

Також не оминули теми зрад, де Слава запитав, чи зраджував Мірзоян дамі свого серця, де той чесно відповів, що ні, але й розповісти про це Тоні, не наважився б:

“Звісно, що ні. Не треба цього казати. В мене навіть така пісня є. Якщо правда є біль – промовчи”, – розповів Арсен.

Арсен Мірзоян прокоментував чутки про розлучення з Тонею Матвієнко

Додав, що намагається розмовляти з коханою, ба більше Тоня може передивлятися листування свого чоловіка і казати, яка персона викликає в неї певні підозри й після чого, пара сідає за стіл переговорів та все вирішує на місці.