“Розставалися”: Тоня Матвієнко і Арсен Мірзоян розповіли правду про рішення розірвати стосунки під час війни

Відома українська пара Тоня Матвієнко та Арсен Мірзоян дали ексклюзивний коментар щодо пліток про своє розлучення. Усі деталі в нашій статті.

Після початку повномасштабної війни на території України український шоу-бізнес сколихнули новини про ряд зіркових розлучень.

У певний момент почали пліткувати і про розрив Тоні Матвієнко та Арсена Мірзояна. Сталося це через ефір блогерів, в якому вони пригадали про розставання зіркової пари. Однак, Тоня одразу відреагувала на новину, яка поширювалася зі швидкістю світла, і заявила, що в них все в порядку. Так чи це так було насправді?

Тоня Матвієнко та Арсен Мірзоян розповіли правду про рішення розігрувати стосунки

Тоня Матвієнко у напівпрозорій білизні показала, як її кохає Мірзоян у ліжку
Тоня Матвієнко та Арсен Мірзоян розповіли правду про рішення розігрувати стосунки

Нещодавно зірки дали ексклюзивний коментар для журналістів “Сніданку з 1+1”, в якому доповнили розповідь про своє ставлення до новини про їхнє розлучення.

Виявляється, зірки дуже просто відреагували на чергову плітку, і вона їх розсмішила. Як Антоніна розповідала раніше, вона взагалі не хотіла ніяк коментувати новину, однак її піар-менеджер наполягла на тому, що необхідно дати спростування.

“Не дочекаєтеся… Ні, ми не розлучалися”, — заявила співачка у себе на особистій сторінці в соціальній мережі Інстаграм.

Нагадуємо, що після початку повномасштабної війни в Україні Тоня Матвієнко була вимушена забрати доньок Ніну та Уляну і перебратися до Португалії. Згодом співачка прийняла рішення поїхати до Великобританії. Старша донька зірки повернулася в Україну раніше за всіх, і жила у друзів. Тим часом артистка важко переживала розлуку з мамою та своїм коханим чоловіком, який робив усе можливе в Україні, щоб підтримати співвітчизників та захисників.

Схожі статті