Леся Нікітюк прокоментувала, чому досі незаміжня і не має дітей – стала найбажанішою холостячкою після Огнєвіч

Не секрет, що Лесі Нікітюк пропонували стати головною героїнею проєкту "Холостячка" на СТБ, адже ця жінка варта уваги достойних кандидатів на її серце.

Популярність та впізнаваність цій знаменитості принесли харизма та почуття гумору, а також простота та відкритість до народу. Після номеру “Галя, я в маршрутці” її обличчя стало обкладинками новин всіх ЗМІ, а потім, за період роботи на Новому каналі успіх та знімання нових шоу не забарилися.

У проєкті “Неймовірної правди про зірок” на СТБ, список найбажаніших холостячок країни в цьому сюжеті очолила саме Нікітюк, адже за версією телеканалу, дана зірка своєю вродою, стилем, почуттям неповторності – гідна героїня, щоб чоловіки боролися за її норовливе серце.

Довгі ноги, блакитні очі, добре серце – далеко не всі переваги цієї красуні. Сама ж Леся говорить, що незаміжня, бо спочатку повністю занурилася в кар’єру. Її життя під пильним прицілом розглядають майже всі прихильники й помічають знаки уваги у вигляді розкішних квітів, смаколиків та інших подарунків.

Нікітюк стверджує, що до початку війни була готова до стосунків, сімейного життя та дітей, а також уявляла, як поєднуватиме роботу та особисте життя. Проте сталося дещо не так, як хотілося, адже все зіпсувала росія, яка безцеремонно увірвалася до нашої країни.

Леся Нікітюк
Леся Нікітюк прокоментувала, чому досі незаміжня і не має дітей

Проте наразі знімання проєктів відновилися, Леся повернулася у творчу діяльність телеведучої й зізналася, що готова до нового кохання, тож чекає справжнього чоловіка, за яким почуватиметься, немов за кам’яною стіною. Схоже, що розкішних букетів та однієї харизми буде замало, адже кандидатів на місце її обранця впевнені, що незліченна кількість.

Схожі статті

Чому всі так дивуються? Блогер розкрив неприємні деталі роману Сергія Танчинця з піарщицею “Без обмежень”

Лідер гурту "Без обмежень" Сергій Танчинця підігріває чутки про роман зі своєю піарщицею. А поки що всі дружно обговорюють, блогер Богдан Беспалов видав порцію неприємних подробиць.

Багатодітна сім’я: кохана Святослава Вакарчука та матір його спадкоємців показала третю дитину – це дівчинка

Знаменита українська продюсерка Євгенія Яцута, як виявилося, має дочку від попередніх стосунків. У якому складі насправді проживає сім'я Святослава Вакарчука?

Замість Налчаджиоглу: Лілія Реус знову вирушила на відпочинок – стало відомо, хто склав їй компанію

Колишня дружина Мурата Налчаджиоглу українська візажистка Лілія Реус вирушила на відпочинок, де на неї чекали найближчі та рідні люди. Про турецького бізнесмена забула назавжди.

“Зі мною складно”: 46-річна Ірина Горова вперше після розлучення з Потапом розповіла, чи вільне її серце

Продюсерка Ірина Горова вирішила поділитись подробицями особистого життя та розповіла, чи перебуває наразі в стсоунках: що відомо про стан жінки?

Мама трьох дівчаток: Лілія Ребрик вразила яскравими образами – на роботу, свято та на кожен день

Півтора місяці тому телеведуча та актриса Лілія Ребрик народила третю доньку. За цей час зірка встигла привести себе у форму та вийти на роботу на неповний день.

Хто він – непростий колишній Могилевської: не може її забути, згадує на кожному кроці і зайшов надто далеко

Знаменита українська співачка Наталія Могилевська не так давно розповіла про нового чоловіка у своєму житті. Завдяки Валентину вона нарешті відчула себе щасливою.