|
03.06.2023 13:08

Ані Лорак потрапила до нового скандалу через допомогу дітям в росії – заробляє гроші будь-ким методом

Відома співачка Ані Лорак, яка зрадила Україну, побудувавши на рідній землі успішну кар'єру, потрапила до нового гучного скандалу, який обговорюють в мережі.
Автор: Юлія Ящук

Визнання та розквіт творчості артистка відчула, коли представила Україну на щорічному пісенному конкурсі “Євробачення” у 2008 році, де посіла друге місце. Відтоді всесвітня любов, концерти, слава та статки навалилися на зірку з високу. Проте й цього знаменитості виявилося замало, оскільки ще більшу реалізацію почала шукати на території російської федерацій й навіть у війну не полишила цю країну.

Наразі знамениту музичну виконавицю офіційно вважають зрадницею України, адже не промовила ні слова про те, що Україна переживає справжню війну, а недолугі виправдання, мовляв, вона вільний артист, який поза політикою, якій важко знаходити між двох вогнів ще більше переконали нас у тому, що статки для артистки важливіші, аніж честь, повага та рідна домівка.

Ані Лорак потрапила до нового скандалу через допомогу дітям в росії

Та й це ще не кінець, якщо ви вважаєте, що з цією публічністю все зрозуміло, то Кароліні, як виявилося є, чим нас дивувати й нещодавній скандал став цьому доказом. Телеведучий Слава Дьомін вирішив обговорити цю тему й детальніше розповісти, що сталося.

Виявилося, що Лорак на честь Дня захисту дітей вирішила допомогти маленькому поколінню з тимчасово окупованих територій України, яких на сайті чомусь називають, як російськими. Вона відкрила збір коштів на російський фонд “Щасливе дитинство”, про що сповістила в новому дописі соціальної мережі Instagram. Слава Дьомін переконує, що ця особа всіма силами намагається відновити свої концерти у рф, аби утримувати свого нового бойфренда Ісаака Віджраку.

В дописі зірка зазначила, що завжди буде допомагати дітям, адже любов, турбота та милосердя здатні врятувати світ, що більшість користувачів вважають фальшивими та нещирими словами.