|
03.06.2023 22:04

Артем Пивоваров нарешті досяг бажаного та залишив Україну: тепер суддя “Голосу країни-13” співає в Угорщині

Артем Пивоваров відомий український співак, який має свій стиль, своє тонке відчуття музики, ритму. Він дуже чуттєво виконує власня пісні, а пише їх по-справжньому щиро та відверто.

Загалом Артем має освіту медика, але це справа його родини, і саме батьки вплинули на те, щоб Пивоваров пішов навчатися на лікаря. Але сам Артем з дитинства знав, що він буде справжнім артистом та все ж таки виконав прохання батьків і отримав диплом, проте з лікарнею свою долю пов’язувати не став і присвятив себе сцені.

Артем Пивоваров

Пивоваров пройшов досить нелегкий шлях до популярності, він писав пісні та виступав з ними, але не одразу. Але важкий шлях не злякав хлопця, тому він і досяг успіху, адже жодного разу навіть думки не мав, щоб здатися. Пісні Пивоварова лікують душі й серця, адже він вкладає у свої твори емоції та любов, яку відчувають поціновувачі його творчості.

Артем збирає цілі концертні зали і є єдиним співаком серед українського шоу-бізнесу, який настільки відверто себе веде з прихильниками. Артем дуже щирий і на його концертах панує неймовірна атмосфера, яку навіть неможливо передати словами, цей вайб можна лише відчути. І ті люди, які відвідують концерти Артема, відчувають неймовірний спалах емоцій та відчуттів.

Нещодавно стало відомо, що Артем став другим зірковим тренером найголовнішого талант-шоу “Голос країни”.  І для артиста це справжнє досягнення яким можна пишатися. І можна впевнено сказати, що Пивоваров зробить новий сезон дійсно цікавим.

Сторіс Артема

Ну а поки на “Голос” все ще триває кастинг Пивоваров поїхав до Угорщини з благодійними концертами. Про це хлопець розповів на своїй сторінці в інстаграм і показав, як гуляє разом зі своєю командою. Тож, тепер Артема можна почути не лише в Україні, а ще й в Європі.

Сайт використовує cookies для поліпшення роботи з уподобаннями користувачів.