Артем Пивоваров розповів, як у студентстві ходив у морг заради дівчини, в яку закохався: “Хотів бути поруч”

Артем Пивоваров відомий український співак, ім'я якого знають в усьому світі, оскільки кожна його пісня має не аби який сенс. У творчості Артема можна повністю розчинитися, адже вона настільки незвична, що викликає особливі почуття.

Пивоваров достатньо закрита людина, він дуже рідко погоджується на інтерв’ю, оскільки не дуже полюбляє говорити про своє особисте життя. Хлопець не дуже любить публічність, виступи, концерт, участь у шоу – так. А от розповідати щось про себе – ні. Тому багато чого, що десь з’являється про Пивоварова дуже дивує його прихильників.

Артем Пивоваров

Навіть мало хто знає, що Артем не має освіти співака, це просто талант. А ось за освітою Артем фельдшер-акушер, і навіть приймав пологи цілих три рази, але, звісно, не сам, а разом з досвідченими лікарями. Насправді Пивоваров завжди знав, що він буде артистом, а ось в університет він вступив за настановою батьків. Оскільки його мама й тато лікарі. І звісно, вони хотіли, щоб хлопець пішов стежкою батьків та продовжив сімейну справу.

В медичному коледжі Артем провчився 4 роки і три роки присвятив своє життя роботі у відділі анестезіології. Але у думках хлопця завжди була музика. Він писав пісні, музику, робив треки, але довго не наважувався на зміну професії. Проте свої студентські роки Пивоваров згадує з відчуттям радості та щастя, адже він розумів всю важливість своєї тодішньої діяльності. І, як правило, студентські роки були цікавими.

У 2019 році Артем з’явився у серіалі “Медфак”, де за лаштунками розповів журналістам цікаву історію кохання, яка тісно пов’язана з моргом. Отже, коли Артем навчався на 3-му курсі медичного коледжу у Харкові, він закохався у дівчину на рік молодше, і вже бувавши в морзі, вирішив заради неї піти туди ще раз та справити враження на свою обраницю.

“Одного разу я на 2-му курсі побував у морзі, було цікаво, але я подумав, що більше туди не піду. Але на третьому курсі, вже з іншою групою, я пішов у морг, а з групою молодше, тому що там була дівчина, яка мені дуже подобалась. Я просто хотів бути поруч і вразити її. Коли м туди прийшли, як щось впевнено розповідав, але сам того не знаючи, перебивав судмедексперта. І ось він  викликав мене з толпи та змусив мене взаємодіяти з тілом. Але я зміг та здивував всіх” – розповів Артем.

І такий сміливий вчинок дійсно допоміг Пивоварову завоювати серце дівчини, заради якої він пішов на такий зухвалий похід у морг з іншою групою.

Схожі статті

У родині Віктора Павліка поповнення – крихітне малятко ощасливило сімʼю: “У неї є ми, а вона є у нас”

Дочка знаменитого українського виконавця Віктора Павліка Христина повідомила про те, що в її родині сталося невеличке поповнення, яке її ощасливило.

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".