|
04.06.2023 11:42

“Мій”: Злата Огнєвіч показала, хто зустрічає її у турі в новому місці – більше не в статусі холостячки?

Холостячка Злата Огнєвіч нині гастролює Україною та розповідає, як її зустрічає те чи інше місто. Цього разу красуня повідомила, що перебуває в славнозвісному місті Лева.
Автор: Юлія Ящук

Особисте життя Злати Огнєвіч завжди було прикуте до особливої уваги прихильників, адже після проєкту “Холостячка” її підтримали багато українських жінок, які пережили розставання з коханим та єдиною долею, як їм тоді здавалося. Тому, наразі всі чекають, коли жінка відкриє двері до нового кохання та впустить на поріг свого гніздечка.

Сама ж Огнєвіч, останнім часом, коментарів з приводу цієї теми не надає, лише анонси турів, ситуації з концертів, подорожі різними куточками світу видніються в блозі зірки. Цього разу знаменитість показала, хто ж зустрічає її в іншому місті. Виявилося, що холостячка вирушила в старовинне місто глибинної історії, якого заведено називати містом Лева – у неймовірний Львів. На відео свою радість від поїздки описала одним словом: “Мій”.

Злата Огнєвіч

Розповіла, що воно зустріло столичну гостю дещо похмурою та дощовою погодою, проте настрій красуні це не зіпсувало, адже попереду на неї чекав концерт та гарно проведений час. 3 червня відбувся благодійний вечір “Воля”, з основною ціллю – збором коштів на 125 окрему бригаду ТРО ЗСУ.

Злата Огнєвіч показала, хто зустрічає її у турі в новому місці

Окрім цього, не впустила можливості поласувати смачними стравами від одного з найкращих шеф-кухарів країни – Євгена Клопотенка в закладі громадського харчування “Бістро”.

Злата Огнєвіч показала, хто зустрічає її у турі в новому місці

“Знаєте, що у мене? У мене галушки з грибами, якимось смачним соусом, попкорну з гречки – це просто супер, топ. Кафе “Бістро Інші” від Жені Клопотенко у Львові  рекомендую, дуже смачно”, – поділилася Злата Огнєвіч.