Найкрасивіший учасник “Холостячки-2” Роман Свечкоренко показав свою банківську виписку: донатить 5-значні суми

Один із фаворитів Злати Огнєвіч на проєкті "Холостячка-2" Роман Свечкоренко у своєму блозі показав, які суми донатить на ЗСУ, аби допомогти їм у нелегкій справі.

Роман Свечкоренко майже 4 роки працював психологом, однак наразі проводить свої консультації щобільше у вигляді онлайн-курсів та спеціалізованого блогу на цю тему у своєму Instagram, адже після участі в шоу “Холостячка-2” аудиторія значно зросла.

Відомо, що чоловік після проєкту довго не залишився одинаком й наразі перебуває у стосунках з молодшою на 10 років дівчиною, на ім’я Валерія. Проте психолог ще й 10 років був одружений та має дитину, тому свою реалізацію бачить і в батьківстві. Зізнався, що згодом почуття до колишньої згасли й пара не знайшла причин залишатися разом.

Роман Свечкоренко показав нову дівчину
Роман Свечкоренко показав свою банківську виписку

На проєкті Злата не приховувала, як сильно імпонував їй Роман, однак відправивши його додому, через незакінчену справу з розлученням, а потім повернувши на проєкт, Огнєвіч зрозуміла, що почуття до інших чоловіків на проєкті сильніші.

Роман Свечкоренко показав свою банківську виписку

У зв’язку з останніми подіями, жага до перемоги нашого народу стала більшою та кожен свідомий українець намагається допомогти наявними ресурсами Збройним силам України.

Роман Свечкоренко показав свою банківську виписку

Так, в сторіз у своєму Instagram Роман Свечкоренко показав суму, яку відправив на допомогу ЗСУ, висвітливши на екран чек, де виднілася вся сума переказу. Бачимо, що чоловік відправив на допомогу 10 000 гривень, а в призначенні платежу було чітко вказано: “Допомога ЗСУ”, тому не виникає сумнівів, що кошти надійдуть саме туди, куди потрібно.

Схожі статті

23-річна дружина Остапчука Полтавська вже має план на випадок розлучення: “Чоловіки не завжди назавжди”

Молода дружина Володимира Остапчука розкрила своє ставлення до фінансового утримання в стосунках. Чим займається Полтавська, аби не залежати від зіркового чоловіка?

Він пішов від дружини, вона стала коханкою: Соловій та Вакарчук вперше розповіли про свої стосунки

Христина Соловій та Святослав Вакарчук завжди дотримувалися однакової політики стосовно спілкування з пресою: жодних деталей щодо особистого життя.

Без допомоги професійного стиліста: друга колишня Мурата Налчаджиоглу сама зробила собі зачіску і макіяж

Колишній чоловік Ані Лорак – турецький бізнесмен Мурат Налчаджиоглу будує нові стосунки з моделлю. А чим у цей час займається його колишня друга дружина – візажистка Лілія Реус?