“Місяць на місяць не приходиться”: Євген Кошовий розповів, на чому заробляє останні півтора року

Євген Кошовий відомий український комік, сценарист та директор студії "Квартал 95". Нині вся відповідальність за корпорацію лежить на ньому, але більше заробляти він не став.

У кожного з нас за останній час дуже змінилося життя, і насправді не можна сказати, що у найкращу сторону, але для когось ця війна відкрила нові дороги та нові шанси, оскільки люди вміють не втрачати оптимізму та працьовитість. Кожен з нас зараз намагається працювати та допомагати Збройним силам України. Адже це дуже важливо для нас, і нашої країни.

Євген Кошовий
Євген Кошовий

Саме тому “Квартал 95”  не припинив своє існування та продовжив працювати навіть у такий складний час. Звісно, концерти вже не ті, адже кварталівці зараз виступають для військових, адже гумор, як і пісні, завжди допомагає боротися з апатією, поганими думками та станом, який призводить до нервових зривів.

Дохід Кошового завжди будувався на грі у “Кварталі 95”, але оскільки зараз всі концерти благодійні, то прибутку з них немає ніхто. І Кошовий не виключення. Та цікаво, де ж він бере кошти на утримання родини?

Річ в тому, що Кошовий днями був на інтерв’ю у Слави Дьоміна, який дуже любить піднімати тему грошей. Тож, чоловік вирішив не втрачати шанс та дізнатися, де Женя бере гроші. Виявилось, що всі актори “Кварталу” живуть на збережені кошти, які встигли накопичити за всі роки роботи у студії.

Але цього Дьоміну було замало, ому він вирішив дізнатися, яка саме сума грошей потрібна Євгенові для того, щоб прогодувати родину.

“Місяць на місяць не приходиться. 2000 доларів – це стандартна сума для сім’ї в шоу-бізнесі. Думаю так. Ну 2100”  – розповів Євген.

Кошовий з Зеленським
Кошовий з Зеленським

Тож, досить непогано Кошовий живе під час війни, але він і працює багато, а ще встигає задонатити і робити благодійні концерти, проєкти та виступи.

Схожі статті

МастерШеф 13 сезон 12 випуск від 27.04.2024: хто назавжди покинув шоу – “Програвати треба з гідністю”

Хто покинув "МастерШеф-13" вже відомо. Ознайомтеся з нашим матеріалом, щоб дізнатися, хто на цей раз не впорався із завданням і назавжди покинув шоу.

Які пенсії отримують Ротару, Поплавський та інші легенди естради: “Заправити машину і доїхати до Закарпаття”

Знаменитий український виконавець Іван Попович вперше висловився про пенсії для українських артистів, в особливості тих, які стали легендами естради та присвятили їй все своє життя.

34-річний Позитив зробив Мішель Андраде пропозицію і не стримав почуттів: “Тільки обіцяй, що назавжди”

Український виконавець, який відомий під псевдонімом Позитив, вразив мережу цікавою новиною. Чоловік публічно зробив пропозицію експідопічній Потапа.

Сніжана Єгорова вперше висловилася про старшу дочку: “Надто довго народжувала одного за одним трьох дітей”

Знаменита українська телеведуча Сніжана Єгорова, яка втекла з України ще в 2021-му і раптом вийшла на зв'язок та засудила свою дочку Стасю Ровінську.

“Якого чорта все скривати?”: колега Єфросиніної та Горбунова розкрив те, що так довго приховувала Маша

Український ведучий не зміг промовчати та прокоментував конфлікт, який став причиною скандалу між його колегами - Єфросиніною та Горбуновим.

“Драма може бути”: 34-річна Надя Дорофєєва вперше розповіла про конфлікти з Мішею Кацуріним після весілля

Артистка зізналася, що без суперечок в родині не обходиться, проте вони з чоловіком вміють вчасно розібратися та вирішити конфліктну ситуацію.