Зірка серіалу “Слуга народу” Катерина Кістень чесно розповіла про стосунки із Зеленським: “Якби я була поруч”

Катерина Кістень народна артистка України, яка змогла завоювати любов мільйонів телеглядачів, та глядачів у театрі. Вона зіграла неймовірну кількість чудових ролей, одна з яких була в парі з Володимиром Зеленським.

Раніше студія “Квартал 95” часто продюсувала та знімала власні серіали і фільми, які стали неймовірно популярними у пострадянському просторі, оскільки ці зйомки стосувалися як українських акторів, так і російських, грузинських та навіть закордонних. Звісно, все це створювалося з подачі Зеленського а його команди, оскільки втілювати ідеї вони вміють шедеврально.

Катерина Кістень

Володимир й сам досить часто грав головні роли у своїх серіалах, одним з головних таких проєктів став серіал “Слуга народу” де Зеленський зіграв президента, а от його сестру пощастило зіграти талановитій акторці Катерині Кістень. І саме вона днями в інтерв’ю з журналісткою Аліною Доротюк розповіла про свої стосунки з Володимиром, а своє ставлення до нього.

“Я дуже люблю 95 квартал, це одна з найкращих наших кінокомпаній, і досвід зйомок, яка на колінках пише сценарій, особливо зараз, і зйомки з Зеленським, це був певний досвід. Не тому, що зараз відбувається, а тому, що він особлива людина, і це не тому, що зараз відбувається, це мій досвід, він нереальна людина, яка багато може” – розповіла Катерина.

Кістень про Зеленського

Тему про президента Катерина заторкнула сама, а далі Доротюк відмітила, цей момент і запитала як жінка взагалі зіграла його сестру, уявити собі Володимира у ролі президента України, виходячи з особистого досвіду. На що акторка відповіла.

“Він як особистість, він багато чого може, ому така людина потрапити на таку посаду, звісно може. Я якщо чесно тоді й не думала про це, у мене взагалі відкрита уява, тому, меж немає”

Також Аліна вирішила запитатися, як Катерина оцінює президенство Зеленського.

“Це те питання, на яке я не можу відповісти. Я не можу чесно, у мене немає якоїсь сталої думки. Так, ми бачимо факти і результати, а з іншого боку,  я розумію у нього стільки питань, що я не можу сказати з боку дивлячись, правильно він робить чи ні. Якби я була поруч, я б дала чітку відповідь”.

Інтерв’ю з Катериною

Тож, певної оцінки Кістень не дала, проте чітко відзначила, що до Зеленського вона ставиться з великою повагою та вдячністю за досвід.

Схожі статті

Які пенсії отримують Ротару, Поплавський та інші легенди естради: “Заправити машину і доїхати до Закарпаття”

Знаменитий український виконавець Іван Попович вперше висловився про пенсії для українських артистів, в особливості тих, які стали легендами естради та присвятили їй все своє життя.

34-річний Позитив зробив Мішель Андраде пропозицію і не стримав почуттів: “Тільки обіцяй, що назавжди”

Український виконавець, який відомий під псевдонімом Позитив, вразив мережу цікавою новиною. Чоловік публічно зробив пропозицію експідопічній Потапа.

Сніжана Єгорова вперше висловилася про старшу дочку: “Надто довго народжувала одного за одним трьох дітей”

Знаменита українська телеведуча Сніжана Єгорова, яка втекла з України ще в 2021-му і раптом вийшла на зв'язок та засудила свою дочку Стасю Ровінську.

“Якого чорта все скривати?”: колега Єфросиніної та Горбунова розкрив те, що так довго приховувала Маша

Український ведучий не зміг промовчати та прокоментував конфлікт, який став причиною скандалу між його колегами - Єфросиніною та Горбуновим.

“Драма може бути”: 34-річна Надя Дорофєєва вперше розповіла про конфлікти з Мішею Кацуріним після весілля

Артистка зізналася, що без суперечок в родині не обходиться, проте вони з чоловіком вміють вчасно розібратися та вирішити конфліктну ситуацію.

42-річна Катерина Кухар серйозно травмувалася та не змогла приховати сльози: “Не зможу закінчити цей тур”

Українська балерина вразила зізнанням про отриману на виступі травму. Через неї Катерина не зможе завершити свій тур, тож шанувальникам балету доведеться зачекати.