Хливнюк, Клопотенко та інші: з ким ще приписували романи Холостячці Златі Огнєвіч

38-річна Злата Огнєвіч не приховує, що дуже хоче заміж і вже готова створити сім'ю. На тлі цього у Мережі постійно виникають чутки про її романи з відомими чоловіками.

Співачка Злата Огнєвіч, яка багато часу присвячувала кар’єрі, нарешті вирішила, що вже готова створити сім’ю. Про це артистка зізналася в інтерв’ю Олексію Суханову. У розмові навіть був натяк, що знаменитість перебуває у процесі пошуку і навіть ходить на побачення. Подробиць Злата розкривати не стала. А поки що артистка шукає гідного чоловіка, пропонуємо згадати, з ким із представників шоубізнесу їй приписували романи.

Злата Огнєвіч та переможець “МастерШеф” Євген Клопотенко

Злата Огнєвіч заговорила про роман з Євгеном Клопотенко
Злата Огнєвіч заговорила про роман з Євгеном Клопотенко

Два роки тому серйозно заговорили про любовні стосунки співачки з переможцем “МастерШеф” Євгеном Клопотенком. Після того, як у Мережі почали з’являтися їх спільні відео, багато хто припустив, що у знаменитостей виникла симпатія. Якось Клопотенко навіть поставили пряме запитання. Проте шеф-кухар сказав, що між ними лише дружба. Щоправда, зазначив, що Злата часто шле йому у соцмережах серця, а він їй у відповідь ставить “лайки”.

Злата Огнєвіч та лідер “Бумбокс” Андрій Хливнюк

Злата Огнєвіч уперше заговорила про стосунки із Андрієм Хливнюком
Злата Огнєвіч уперше заговорила про стосунки із Андрієм Хливнюком

Ще до війни Злата Огневич співпрацювала з музикантом Андрієм Хливнюком і в якусь мить, як зізналася артистка в інтерв’ю “Радіо Люкс”, вона навіть відчувала симпатію до колеги. Артистка зізналася, що було складно встояти перед розумним, глибоким, талановитим та харизматичним чоловіком. Проте, на її жаль, їх пов’язував лише творчий союз.

А нещодавно з’явилися чутки, що Злата Огнєвіч закрутила роман із одруженим учасником “Голосу” музикантом Максимом Бородіним. Після виходу їхньої спільної пісні “Без тобе”, в кліпі якої вони пристрасно з’ясовували стосунки, обіймалися і трималися за руки, в Мережі одразу ж заговорили про їхній зв’язок.

Злата Огнєвіч відповіла на чутки про романи з колегами з шоубізнесу
Злата Огнєвіч відповіла на чутки про романи з колегами з шоубізнесу

Артистці навіть довелося публічно виправдовуватися і наводити приклад кінофільми, в яких актори грають на камеру любовні почуття, хоча насправді їх не відчувають.

Схожі статті

Живе у невеликій квартирці з котом: що сталося з дружиною Винника у Німеччині

Вже довгий час дружина Олега Винника співачка Таїсія Сватко, яка разом із ним живе у Німеччині, не виходить на зв'язок із шанувальниками. Як склалося життя Таюне за кордоном?

Поважна пані у віці: Ольга Сумська показала, як вона виглядає в свої 58 років

Ольга Сумська оприлюднила нові фото і показала, як вона виглядає в свої 58 років. А також, який стиль нині обирає та що полюбляє одягати.

55-річна Надія Матвєєва вразила зовнішнім виглядом поряд із ефектним чоловіком

Зірка "Все буде добре" Надія Матвєєва, яка приховує свого молодого коханого, оприлюднила фотографію, де позувала поряд з імпозантним чоловіком.

Слідом за Мішиною була Нікітюк: 40-річний Дьомін все ніяк не може визначитись, кого любить

Слава Дьомін розлучився зі своєю дружиною 3 роки тому та довгий час холостякує, але при цьому публічно висловлюлює свої почуття до зіркових колег - що у ведучого було з Мішиною та Нікітюк?

Дружина Тімура Мірошниченка показала перший день народження всиновленої доньки в колі сім’ї

Усиновлена донька відомого телеведучого Тімура Мірошниченка отримала бажаний подарунок на день народження. На цю прикрасу вона чекала цілих два місяці. Уже відомо, що це за знахідка.

“Біда” прийшла звідки не чекали: у родині Віктора Павліка виникли проблеми з сином

Молода дружина Віктора Павліка Катерина Репяхова розповіла про нову проблему, яка виникла із 3-річним сином Михасиком. Вже підключились усі фахівці.