Зірка 1+1 Соломія Вітвіцька зустріла свої 43 роки – хто привітав знаменитість та як провела знаковий день

Журналістка 1+1, яка працює на інформаційному фронті українського телебачення Соломія Вітвіцька поділилася, як зустріла власне свято, 43-й день народження.

З початку повномасштабної війни багато українців відмовляють собі в банальних радощах, мовляв, нині це не на часі. Однак варто продовжувати жити, зустрічати свої дні народження з посмішкою та теплотою в серці, а також дякувати ЗСУ за кожен прожитий день.

Зірка 1+1 Соломія Вітвіцька поділилася радісним святом, адже вчора, 16 червня зустріла свої 43 роки. З цієї нагоди жінка опублікувала новий допис з щирими емоціями та непідробним щастям від перебування в моменті тут і зараз.

Соломія Вітвіцька продемонструвала сукню присвячену
Соломія Вітвіцька зустріла свої 43 роки

“Щаслива жити тут і зараз. Дякую кожному, хто є в моєму житті – з Вами мій новий рік буде ще цікавіший. Разом до Перемоги”, – поділилася Софія.

Соломія Вітвіцька зустріла свої 43 роки

В коментарях під дописом медійні колеги та підписники привітали знаменитість з її знаковим днем та найщирішими вітаннями висловили свою любов до телеведучої. Зокрема, подруга Марічка Падалко, яка працює з нашою героїнею матеріалу на одному телеканалі, українська співачка Оля Цибульська, артистка Світлана Тарабарова, колега Неля Шовкопляс, музикант Влад Дарвін та багато інших.

На світлині бачимо, що медійна особистість провела власне свято в тихій атмосфері Карпат й постала в ніжному образі: довгому пальті сірого кольору, в розкішній зачісці з кучерями та вдалому макіяжі Смокі-айз.

Нагадаємо, що журналістка телевізійної служби новин Соломія Вітвіцька перебувала у шлюбі з Владом Кочатковим, однак у 2021 році жінка шокувала новиною про розлучення. Наразі ексчоловік вступив до лав ЗСУ й героїчно захищає Україну у війні з росією.

Схожі статті

38-річна Ольга Цибульська поскаржилася на серйозні проблеми зі здоров’ям після ДТП: “Ледве тримаюся”

Відома українська співачка Ольга Цибульська вийшла на зв'язок та повідомила про те, що має серйозні проблеми зі здоров'ям. Що стало причиною негараздів?

Швидко повернулася у форму: Ребрик у вузьких джинсах з’явилася на роботі. Минуло кілька тижнів після пологів

Телеведуча та актриса Лілія Ребрик через кілька тижнів після третіх пологів вийшла на роботу у чудовій формі. Який образ підібрала знаменитість?

Переможниця “Холостяка-11” Анна Богдан показала свого малюка, якого виховує сама: Заливако в минулому

Днями переможниця "Холостяка-11" Анна Богдан неочікувано показала шанувальникам свого малюка. Як виявилось, почуття до Михайла Заливако залишились далеко в минулому.

Не забув: Єфросиніна на тлі чуток про натягнуті стосунки з чоловіком показала від нього милий “привіт”

Чоловік телеведучої Маші Єфросиною Тимур Хромаєв, незважаючи на чутки про натягнуті стосунки з дружиною, привітав її зі значною подією. Про це пам'ятають лише двоє.

Ірина Сопонару показала, як привітала свого “особливого” нареченого-іноземця: нарешті знайшла те, що шукала

Зірка "Жіночого кварталу" актриса Ірина Сопонару незабаром вийде заміж за свого ідеального чоловіка-іноземця. Перед останніми приготуваннями до весілля, пара мала ще одну важливу подію.

На обличчі нема живого місця: Слава Камінська з “НеАнгели” продовжує хірургічні експерименти над зовнішністю

Знаменита українська співачка Слава Камінська вже неодноразово дивувало публіку змінами у зовнішності, але судячи з усього, вона не збирається зупинятися і хоче більшого.