Олексій Суханов відверто висловився про одностатеві шлюби в Україні: що думає ведучий “Говорить вся країни”

За останній рік в Україні дуже змінились правила життя, оскільки змінилися умови та світосприйняття людей. Ми стали більш свідомими і почали цінуваи кожн мить свого життя як останню. Тому багато хто осмілився на камінг-аути.

Ставлення лідерів думок до важливих питань завжди цікавила народ, адже прості люди беруть приклад з зірок і орієнтуються на своє сприйняття. Багато хто з нас відчуває в собі потребу проявлятися, але мало хто розуміє як. Ми можемо роками відштовхувати в собі факти того, що ми “не такі” в очах всього світу.

Олексій Суханов

Насправді в Україні стало набагато більше свідомих людей, які цінують власну свободу і розуміють, що вони не мають права вказувати людям на їхні особливості. Саме тому у нашому суспільстві йде боротьба за адекватне прийняття представників лгбт-спільнот. І це правильно, адже часи ущільнення прав “не таких” людей вже давно мають залишитись у минулому віці. Якщо ми хочемо йти впевнено у Європу, ми маємо приймати зміни цього світу.

Ця тема підіймається доволі часто, адже багато знаменитостей наважились на камінг-аут і зізналися у своїй особливих вподобаннях. Наприклад, Володимир Завадюк, якого підтримала величезна кількість людей, адже в першу чергу він гарна людина і талановитий продюсер.

А ось днями цю ж тему на інтерв’ю підняв Слава Дьомін разом зі своїм гостем Олексієм Сухановим. Особисте життя якого є величезною загадкою для суспільства. Чоловік нещодавно зізнався, що у нього є кохана людина, але вона не хоче ставати публічною та створювати плітки.

Тож, на інтерв’ю Олексій висловив свою думку щодо легалізації одностатевих шлюбів в Україні.

“Всі люди різні, але всі люди рівні, і я вважаю, що в Україні має бути офіційний статус для одностатевих шлюбів” – висловився Суханов.

Суханов на інтерв’ю у Дьоміна

Тож, лідер думок та любимчик мільйонів українців Олексій Суханов висловив дуже мудру думку, яка має бути почута тими, хто не сприймає “особливих” людей.

Схожі статті

Бужинська показала молодших дітей від іноземця: а як виглядає її старша донька від пластичного хірурга

Співачка Катерина Бужинська часто показує молодших дітей від болгарського бізнесмена - двійнят Діму та Катю. А як виглядає її старша дочка, що народилася від пластичного хірурга.

Як справжня англійка: Оля Полякова у стильному образі прогулялася Лондоном – штани, кросівки та берет

Українська співачка Оля Полякова, яка уважно слідкує за модними трендами, продемонструвала у Лондоні стильний повсякденний комплект, у якому дуже комфортно гуляти.

“Критична ситуація”: дружина 58-річного Віктора Павліка приголомшила новиною про стан здоров’я чоловіка

Четверта дружина Віктора Павлика - блогерка Катерина Репяхова зникла на кілька днів із соцмереж, а потім приголомшила шанувальників новиною про стан здоров'я знаменитого чоловіка.

Не наважилася ні Лорак, ні Реус: кохана Налчаджиоглу приголомшила зізнанням – тепер із Муратом назавжди

Нова дівчина турецького бізнесмена Мурата Налчаджиоглу зробила своєму коханому сюрприз. Його колишні дружини- Ані Лорак та Лілія Реус до такого не додумалися.

Улюбленець мільйонів жінок Віталій Салій щасливо одружений: як виглядає дружина і син українського актора

Український актор Віталій Салій не звик розповсюджуватись на тему особистого життя в мережі. Проте кілька деталей про сім'ю знаменитості все-таки відомо. Як виглядає дружина та єдиний син артиста?

Ведуча ТСН Наталія Островська розповіла, чому у чоловіків раптом зник до неї інтерес: все змінила одна подія

Знаменита українська телеведуча Наталія Островська розповіла, як сильно змінилася її аудиторія. За її словами, здебільшого зник інтерес у чоловіків.