Де зараз солістки НеАнгелів? Руда осіла з коханцем Нідерландах, а чорненька потрапила в скандал на росії

Свого часу Слава Камінська та Вікторія Сміюха були невід'ємною частиною українського шоу-бізнесу, активно працювали та заробляли гроші в Україні, але же ж вони зараз?

Солістки музичного гурту “НеАнгели” Слава Камінська та Вікторія Сміюха часто знаходилися у центрі скандалів. Обидва відрізняються доволі складним характером і ніколи не мовчали. Публічні конфлікти продовжувалися і після розпаду гурту. Однак, після 24 лютого їхні розбірки закінчилися.

Так, Слава лише дозволила собі поглузувати з колишньої партнерки через тип камуфляжу, який вона одягла для фотографії. Вікторія на провокацію не відреагувала.

Де зараз солістки НеАнгелів

Віка Сміюха зізналася, хто насправді спровокував скандал між НеАнгелами
Де зараз солістки НеАнгелів

Після початку повномасштабної війни Слава емігрувала разом з дітьми до Нідерландів. Зірка зізнавалася, що їй дуже важко фінансово та фізично, адже вона залишилася без прибиральниць та інших радощів життя, до яких звикла під час сценічної кар’єри.

Але вже через рік зірка повідомила про те, що знайшла коханого чоловіка і на даний момент активно будує стосунки. Час від часу Слава повертається в Україну. Зокрема, зірка потрапила у гучний скандал через мовне питання, заявила, що не повернеться на батьківщину через те, що російськомовна, але вже зараз переклала свій останній хіт на українську.

Тим часом новин про Вікторію довго не було. Аж поки Богдан Беспалов не повідомив, що вона знаходиться на території російської федерації.

Виявляється, там її побачили на закритій вечірці. За словами блогера, Вікторія поїхала будувати свою кар’єру та заробляти гроші на життя.

“Ніхто не знає, де вона. Але, як розповідають наші джерела, є навіть ті, хто бачив Вікторію Сміюху на закритих заходах шоубізнесу країни-боліт. Поки що це на рівні чуток, але будемо копати далі. Але Смеюха виїхала до країни-боліт. От вам і зрада, де на неї не чекали”, – прозвучала думка на каналі Беспалова.

Примітно, що минулого року Слава повідомляла про те, що будинок батьків її колишньої партнерки по сцені був зруйнований внаслідок війни. Таким чином виконавиця виправдовувала мовчання Вікторії. Мовляв, їй настільки не солодко, що вона не знаходить сил спілкуватися онлайн. Але блогер вважає, що Вікторія просто має абсолютно інші погляди.

Схожі статті

Не гірші за оригінал: як виглядають двійники Винника, Соломії Вітвіцької, Дантеса та ще 2 українських зірок

Зовнішня схожість цих українських та зарубіжних знаменитостей вражає. ТОП-5 двійників, які з першого погляду не відрізниш - Даетес, Винник, Вітвіцька, Фролова, Воржева та їхні голлівудські близнюки.

Хостікоєв віддав перевагу не Сумській, а іншій: кому подарував серце актор, перш ніж усвідомити, що упустив

Історія кохання Анатолія Хостікоєва та Наталії Сумської розпочалася доволі дивним чином, адже спочатку актор надав перевагу абсолютно іншій жінці, а свої почуття усвідомив пізніше.

Забрала фату Могилевської і вийшла заміж за кохання всього її життя: як виглядає дружина екс-обранця зірки?

20 років тому Наталія Могилевська розповіла світу про своє велике кохання. Але вже незабаром це кохання дісталося інший, яка вийшла заміж за колишнього зірки.

Камалія може зробити велику помилку: відомий блогер розкрив неприємні подробиці життя найбагатшої співачки

Відомий український блогер Богдан Беспалов, на тлі новин про весілля Камалії, звернувся до співачки із закликом не робити помилок. А доки він записував ролик, артистка покинула країну.

Тихесенько видалився із соцмереж і втік із України: де зараз перебуває багатодітний Андрій Доманський?

Вже 2 роки Андрій Доманський не виходить на зв'язок. Журналісти довго з'ясовували, куди він подівся, поки сам телеведучий видалився з мереж та втік з України.

Альона Омаргалієва розповіла про третю невдалу вагітність від Тамерлана і назвала причину: “Він не в грі”

Знаменита українська співачка Альона Омаргаієва вперше розповіла про третю невдалу вагітність та зізналася, що стало причиною її втрати. Деталі в статті.