Тіна Кароль зі сльозами на очах зізналася, що її 68-річний батько жодного разу не був на її концертах: “Дурне”

Знаменита українська співачка Тіна Кароль розповіла правду про стосунки зі своїм батьком, який раніше потрапляв у гучні скандали. Усі деталі в статті.

У пресі і раніше з’являлася інформація про те, що у Тіни Кароль складні стосунки з її батьком. Тим не менш, зв’язок вони підтримують, хоча глядачам здається, що вони не мають у взаєминах теплоти.

10 років тому навколо батька артистки також розгорівся скандал. Різноманітні видання повідомляли, що у чоловіка є проблеми з законом, пов’язані з нерухомістю. Втім, співачка жодним чином це намагалася не коментувати, хоча новина в дійсності впливала на її репутацію.

Тіна Кароль зі сльозами на очах зізналася, що її батько жодного разу не був на її концертах

Тіна Кароль
Тіна Кароль зі сльозами на очах зізналася, що її батько жодного разу не був на її концертах

Як з’ясувалося нещодавно, це далеко не єдині негаразди у родині Тіни. Кароль розповіла в програмі ведучого Андрія Чорновола, що її рідний тато жодного разу не був на її концерті. Корінь проблеми криється у тому, що голова родини був проти творчої діяльності своєї дочки і на відміну від дружини не підтримував її на цьому шляху.

“Якщо чесно, ти не повіриш, він не був на моєму концерті. За всю мою кар’єру. Він не був ніколи”

Артистка запевняє, що така модель поведінки її батька зумовлена сильними хвилюваннями за дочку. Досі він важко переживає усі складнощі професії своєї спадкоємиці і може подивитися концерт лише у записі, при умові, що під час виступу не сталося жодних форс-мажорів.

Чоловік не прийшов до дочки навіть на концерти у Палаці Спорту. На сім’ю він шукав у машині за будівлею.

“Він сидів під палацом кожен день в машині, не заходив жодного разу. Він тиждень пробув під палацом. Дурне”

Тіна Кароль зі сльозами на очах зізналася, що її батько жодного разу не був на її концертах

Нагадуємо, що у Тіни Кароль доволі невеличка сім’я. Окрім мами та батька вона має брата, який завжди був для нею опорою. Родина не веде публічний образ життя, а співачка усіма силами намагається захистити приватність членів сім’ї. Втім, час від часу бавить фанатів сімейними знімками.

Рідний син артистки на даний момент знаходиться на навчанні за кордоном.

Схожі статті

Живе своє найкраще життя: дочка Сумської Паперна знімається в російському кіно і ходить на червоні доріжки

Дочка Ольги Сумської Тоня Паперна багато років тому переїхала до Москви. Зараз вона живе своє найкраще життя, відвідує червоні доріжки та знімається в серіалі.

Екс-учасник “МастерШеф” Влад Міцкевич розповів, чи можна заплатити за перемогу на проєкті: “Я намагався”

Фіналіст наймасштабнішого кулінарного проєкту "МастерШеф.Битва сезонів" Влад Міцкевич зізнався, що пропонував гроші за перемогу. Чи вдалося йому домовитися?

36-річна Настя Каменських прокоментувала чутки про роман з молодим співаком: “У нас стосунки з Островським”

Знаменита українська співачка Настя Каменських вперше прокоментувала роман з молодим співаком та актором. Чи дійсно у артистки є стосунки з іншим?

Молдавський мачо Дан Балан зізнався, що відчуває до української поп-діви Тіни Кароль: “Вже 2 роки”

Дан Балан розставив усі крапки над "ї" та відхрестився від любовних зв'язків з Тіною Кароль: ось що насправді було між "закоханими" тренерами Голосу.

Після удочеріння двох дівчаток: Могилевська більше не приховує щемливої правди про свою нову “дитину”

Співачка Наталія Могилевська, яка у 2023 році несподівано оголосила, що стала мамою двох дівчаток-сестер, здивувала визнанням про ще одну свою нову "дитину".

Бужинська показала молодших дітей від іноземця: а як виглядає її старша донька від пластичного хірурга

Співачка Катерина Бужинська часто показує молодших дітей від болгарського бізнесмена - двійнят Діму та Катю. А як виглядає її старша дочка, що народилася від пластичного хірурга.