“За що мені це”: 55-річний Остап Ступка вразив зізнанням про покійного батька Богдана Сильвестровича

Спадкоємець акторської династії Остап Ступка дав перше інтерв'ю після влаштованого ним ДТП в Києві та розповів, як він та його сім'я почувається після смерті Богдана Сильвестровича.

Весною 2023-го знаменитий український актор Остап Ступка потрапив в дорожньо-транспортну пригоду, яка перевернула його життя. Після даного інциденту його репутація безповоротно постраждала, а деякі глядачі навіть задаються питанням, як артист ще не потрапив під вплив культури скасування.

Остап Ступка розплакався на камеру через стосунки з дружиною
Остап Ступка розповів про життя після смерті батька

Декілька місяців Остап мовчав, і лише нещодавно дав ексклюзивне інтерв’ю для Олексія Суханова. Примітно, що розмова відбулася у доволі простій обстановці: на сходах. Здебільшого тема стосувалася саме ДТП, але журналіст не міг оминути і Богдана Сильвестровича, за яким так сильно сумує вся Україна.

Остап Ступка розповів про життя після смерті батька

Так, сім’я рідко спілкується з журналістами, а отже і пана Богдана згадувала у публічному просторі не так часто. Втім, у своєму новому інтерв’ю Остап щиро зізнався, що з відходом його батька світ перевернувся догори дригом. Мовляв, саме після його смерті розпочалися усі важкі події в країні, а також і в його сімейному житті.

“Я подумав, за що це мені таке? Чому? Це, може, людині дається якесь випробування. Або це знак “стоп”, або це знак “подумай, обернися”. У кожного свій час виправляти помилки, адже всі ми люди і все робимо помилки так чи інакше. Можливо, до мене в 55 років прийшов такий знак жорстокий, щоб я зупинився і про щось подумав, що переосмислив і переоцінив. Це шанс, розуміння, знак, образ, що завгодно. Таким жорстоким способом доля або батько з небес сказав мені:” Зупинись”, – каже Ступка.

Остап Ступка розповів про життя після смерті батька

Ситуацію з аварією Остап сприймає не просто як урок, але допускає, що це батько чи Господь намагаюся таким чином поставити його на шлях істинний. Коли ж мова зайшла про його шлюб, який ледь теж не зруйнувався ще на початку війни, Остап взагалі заплакав.

Примітно, що мережа вже активно реагує на почути, і не можна сказати, що повірила сину Богдана Сильвестровича. Не дивлячись на все сказане, аудиторія схиляються до того, що таким чином чоловік намагається врятувати своє ім’я.

Схожі статті

11 років без своєї душі і всесвіту: Тіна Кароль прожила ще рік без коханого Євгена Огіра – як це було

Коли 16 років тому Тіна Кароль та її чоловік Євген виходили на публіку разом, мало хто міг подумати, що ці кадри згодом стануть свого роду легендарними.

Олеся Жураківська вперше зізналася, через який вчинок чоловіка розлучилася з ним: “Уже був такий край”

Знаменита українська акторка Олеся Жураківська давно розійшлася зі своїм чоловіком, але лише нещодавно розповіла, що стало причиною такого рішення.

“Не знаю, як повірити в це”: відома акторка Тала Калатай повідомила про смерть свого батька

На жаль, життя несправедлива штука, його покидають найдавніші нам люди. Відома українська акторка повідомила про горе у своїй родині - помер її батько.

Таємне батьківство Андрія Данилка: як звуть двох синів співака, хто їх народив і де хлопчики живуть зараз

Знаменитий український співак Андрій Данилко багато років був самотнім, згідно офіційної версії, але йому приписували безліч романів, і навіть батьківство.

“Ти неймовірна”: Володимир Дантес замилував мережу ніжними привітаннями Даші Кацуріної з днем народження

У день свого 29-річчя Даша Кацуріна показала привітання від свого коханого Вови Дантеса. Як співак вітав обраницю та як почався ранок іменинниці?

Живе з іншою жінкою, має 4-х дітей і не стає старшим: як склалася доля Захура після розлучення з Камалією

Свого часу стосунки Камалії та мільярдера Мохаммада Захура були зразковими для українських глядачів, адже здавалося не можна знайти більш гармонійної пари.