Надя Дорофєєва і Міша Кацурін відгуляли гучне весілля та приймають привітання від зірок: “Дай Боже щастя”

Тривалий час Наді та Михайлові приписували весілля, але самі зірки не коментували зміну свого статусу. Дорофєєва лише світила обручкою на безіменному пальці, але продовжувала мовчати.

Майже 2 роки молода українська співачка Надя Дорофєєва щаслива у сосунках з відомим ресторатором Михайлом Кацуріним, який безмежно її кохає. Їхні стосунки почалися таємно, адже тоді артистка тільки розійшлася з Дантесом, а Міша ти часом вирішував свої сімейні проблеми з Дашею Кацуріною. Тож, пара й так натрапила на дуже гучний скандал та хвилю критики, а підливати масла у вогонь вони, звісно не хотіли.

Надя та Михайло одружилися
Надя та Михайло одружилися

Багато часу Надя і Міша терпіли всіх хейтерів, які були дуже агресивно налаштовані проти них, адже в нас кожен думає, що може висловлювати свою думку незалежно від того доречна вона чи ні. Проте закохана пара намагалась не звертати уваги на ці коментарі і просто насолоджувалися одне одним, що було дійсно правильним рішенням.

А от згодом Дорофєєва вирішила випустити пісню, яку вони з Кацуріним написали разом. У тексті вони вирішили поділитися своїми почуттями та історією кохання. І саме після спільного треку та кліпу, аудиторія почала сприймати їхні стосунки за дійсність та навіть писати слова підтримки.

Тепер стосунки Наді та Михайла нікого не дивують, а навпаки багатьох дуже захоплюють. Адже це насправді сміливе кохання. Кохання попри все, попри війну, засудження, критику та недоречні часи.

Та сьогодні Надя Дорофєєва виклала відео, де вона стоїть у білій весільній сукні з букетом нареченої, а Кацурін одягнений у гарний костюм. Пара хизується своїми каблучками і приймає вітання в коментарях від зірок.

Вова Ярославський, Леся Нікітюк, Віра Брежнєва, Ксенія Мішина та інші привітали молодят і побажали їм щастя та любові.

Схожі статті

“Є бажання”: 22-річна Анна Трінчер розповіла про нові стосунки після розлучення з Олександром Волошиним

Популярна акторка та виконавиця Анна Трінчер зізналася, як складалося її особисте життя за останні пів року. Похвалитися нічим, проте про досвід розповісти не зайве.

Потап заговорив про свої почуття до Насті Каменських у її день народження: про кохання навіть і не йдеться

Знаменитий український продюсер та репер Потап публічно привітав дружину з днем народження та заговорив про свої почуття до неї. Детальніше в нашому матеріалі.

“Ця дівчиночка, ця жіночка”: Аліна Гросу вперше розповіла про коханку свого обранця та знайомство з нею

Останні декілька років Аліна Гросу була не надто відвертою на рахунок своїх особистих стосунків з чоловіками, і на це було безліч причин. Однак, нещодавно вона розповіла, як дізналася про коханку.

Андрій Данилко розповів про своє весілля та зробив неймовірне зізнання про наречену: “Дуже трепетний момент”

Знаменитий український виконавець Андрій Данилко вперше розповів про своє весілля та зізнався, яким його бачить. Що очікує на наречену артиста?

Позитив зізнався, що стане батьком та розсекретив, хто подарує йому первістка: “Найкращий друг та мотиватор”

Довгий час про особисте життя відомого українського виконавця Позитива нічого не було чути. Чоловік уникав питань про романтичні стосунки. Проте, настав час і він розповів правду.

Шлюб з телеведучим перетворив її в “сіру мишу”: як виглядає перша дружина Юрія Горбунова, старша на 10 років

Перша дружина Юрія Горбунова повна протилежність його другої, медійної дружини – Каті Осадчій. Як виглядає жінка і де вона зараз знаходиться?