Остапчук перетворюється на пенсіонера: телеведучий пішов скуплятися і ошаленів від цін на кукурудзу

Володимир Остапчук має прекрасне почуття гумору, вміє правильно спілкуватися з жінками та справити гідне враження, тому не дивно, як йому вдалося так швидко знайти нове кохання після розлучення.

Шоумен Володимир Остапчук спочатку хвилювався за різницю у віці з новою коханою, однак потім зізнався собі та публіці, що ця жінка набагато розумніша та мудріша за тих, кого знав. Катерина Полтавська свого часу не уявляла стосунків з публічною людиною, проте, зустрівши Володимира, відразу зрозуміла – це її людина.

Зізналася, попри те, що вона веде свій блог, їй важко відкриватися, вести розмовні бесіди з підписниками, рідко знімає своє обличчя в профіль, але зрозуміла та прийняла той факт, що стосунки з Остапчуком – постійна увага не тільки до його персони, а ще й до неї як нової дівчини відомого телеведучого.

Катерина Полтавська
Володимир Остапчук та Катерина Полтавська

Катерина Полтавська на хейт та публічні обговорення від користувачів відповіла, що знає набагато більше, аніж знає публіка, адже Володимир визнав свої помилки минулого та чесно розповів про все потаємне у попередніх двох шлюбах.

Нині парочка демонструє повну ідилію та гармонію у сімейному житті, діляться спільним побутом та проведеним часом наодинці. Нещодавно Володимир Осапчук оприлюднив актуальну інформацію цін на українські продукти, зокрема на кукурудзу. Того дня, закохані чекали гостей, тому мали приготувати смачний стіл для частування.

Тому, коли шоумен побачив ціну за одну штуку кукурудзи, то по-справжньому ошаленів від нової вартості та емоціями вирішив поділитися зі своїми підписниками блогу.

“Кукурудза по 50 гривень. Не кілограм – одна штука. Одна кукурудзина 50 гривень”, – повідомив Остапчук.

Остапчук пішов скуплятися і ошаленів від цін на кукурудзу

Користувачі соціальної мережі Instagram почали жартувати, що можуть продати даний товар в пів ціни, за 25 гривень, адже жителі українських сіл та невеличких містечок власноруч вирощують кукурудзу на своїх земельних ділянках, на що Остапчук посміявся, подякувавши за хороший настрій.

Схожі статті

Екс-учасник “МастерШеф” Влад Міцкевич розповів, чи можна заплатити за перемогу на проєкті: “Я намагався”

Фіналіст наймасштабнішого кулінарного проєкту "МастерШеф.Битва сезонів" Влад Міцкевич зізнався, що пропонував гроші за перемогу. Чи вдалося йому домовитися?

36-річна Настя Каменських прокоментувала чутки про роман з молодим співаком: “У нас стосунки з Островським”

Знаменита українська співачка Настя Каменських вперше прокоментувала роман з молодим співаком та актором. Чи дійсно у артистки є стосунки з іншим?

Молдавський мачо Дан Балан зізнався, що відчуває до української поп-діви Тіни Кароль: “Вже 2 роки”

Дан Балан розставив усі крапки над "ї" та відхрестився від любовних зв'язків з Тіною Кароль: ось що насправді було між "закоханими" тренерами Голосу.

Після удочеріння двох дівчаток: Могилевська більше не приховує щемливої правди про свою нову “дитину”

Співачка Наталія Могилевська, яка у 2023 році несподівано оголосила, що стала мамою двох дівчаток-сестер, здивувала визнанням про ще одну свою нову "дитину".

Бужинська показала молодших дітей від іноземця: а як виглядає її старша донька від пластичного хірурга

Співачка Катерина Бужинська часто показує молодших дітей від болгарського бізнесмена - двійнят Діму та Катю. А як виглядає її старша дочка, що народилася від пластичного хірурга.

Як справжня англійка: Оля Полякова у стильному образі прогулялася Лондоном – штани, кросівки та берет

Українська співачка Оля Полякова, яка уважно слідкує за модними трендами, продемонструвала у Лондоні стильний повсякденний комплект, у якому дуже комфортно гуляти.