Макс Барських влаштував скандал через Валерія Меладзе та пояснив причину: “Не змогли виконати обіцянку”

Знаменитий український виконавець Макс Барських повідомив про те, що не виступить на фестивалі в Молдові через Валерія Меладзе. Що ж сталося?

Як відомо, брати Меладзе повели себе досить неоднозначно після початку повномасштабної війни в Україні. Кар’єра обидвох розпочалася саме в Києві і тривалий час активно розвивалася в межах України. Близько 10 років тому обидва переїхали до російської федерації та осіли в москві. Їхні колишні дружини та діти залишилися в Києві.

24 лютого обидва виїхали за кордон. Але ні Костянтин, ні Валерій не говорили прямо про своє ставлення до війни та не засуджували російську агресію.

Лише півроку тому Валерій Шотайович потрапив у гучний скандал через те, що підтримав Україну пошепки, але пізніше не зміг підтвердити свою позицію та намагався всидіти на двох стільцях. Врятувати ситуацію йому не вдалося. Виступи чоловіка почали скасовувати.

Макс Барських влаштував скандал через Валерія Меладзе та пояснив причину

Валерій Меладзе більше не виступить в росії
Макс Барських влаштував скандал через Валерія Меладзе та пояснив причину

Макс Барських також перебував у переліку тих артистів, які заробляли здебільшого в росії. Але минулого року чоловік заявив, що скасовує всі свої концерти, гроші росіянам повертати не буде, і ніколи туди не повернеться з виступами.

Чоловік почав активно займатися ребрендингом та вирішив сконцентруватися на англомовній аудиторії. Але навіть через півтора року після усього сказаного та зробленого, Макс не забуває нагадати про свій патріотизм та принциповість. Так, нещодавно музикант оприлюднив на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram повідомлення, в якому зізнався, що не буде брати участь у фестивалі в Молдові через те, що Валерій Меладзе також перебуває у списку артистів, які виступлять на сцені.

Також зірка підкреслив, що організатори порушили своє слово, хоча обіцяли, що Максу не доведеться співпрацювати з проросійськими артистами.

Світлана Лобода вчинила так само та не захотіла брати участь у даному заході за ідентичної причини. Тому її замінили знаменитим білоруським гуртом Бі-2, який минулого року заявив, що підтримує Україну та виступає проти російської агресії.

Схожі статті

Живе з іншою жінкою, має 4-х дітей і не стає старшим: як склалася доля Захура після розлучення з Камалією

Свого часу стосунки Камалії та мільярдера Мохаммада Захура були зразковими для українських глядачів, адже здавалося не можна знайти більш гармонійної пари.

МастерШеф 13 сезон 12 випуск від 27.04.2024: хто назавжди покинув шоу – “Програвати треба з гідністю”

Хто покинув "МастерШеф-13" вже відомо. Ознайомтеся з нашим матеріалом, щоб дізнатися, хто на цей раз не впорався із завданням і назавжди покинув шоу.

Які пенсії отримують Ротару, Поплавський та інші легенди естради: “Заправити машину і доїхати до Закарпаття”

Знаменитий український виконавець Іван Попович вперше висловився про пенсії для українських артистів, в особливості тих, які стали легендами естради та присвятили їй все своє життя.

34-річний Позитив зробив Мішель Андраде пропозицію і не стримав почуттів: “Тільки обіцяй, що назавжди”

Український виконавець, який відомий під псевдонімом Позитив, вразив мережу цікавою новиною. Чоловік публічно зробив пропозицію експідопічній Потапа.

Сніжана Єгорова вперше висловилася про старшу дочку: “Надто довго народжувала одного за одним трьох дітей”

Знаменита українська телеведуча Сніжана Єгорова, яка втекла з України ще в 2021-му і раптом вийшла на зв'язок та засудила свою дочку Стасю Ровінську.

“Якого чорта все скривати?”: колега Єфросиніної та Горбунова розкрив те, що так довго приховувала Маша

Український ведучий не зміг промовчати та прокоментував конфлікт, який став причиною скандалу між його колегами - Єфросиніною та Горбуновим.