|
20.07.2023 15:09

Побачила світ, а тепер додому: Мітчелл повернулася в Україну – наслідує Фреймут і відвідає її лекцію з етикету

Злата Мітчелл – старша донька відомої телеведучої Ольги Фреймут, а нині ще й знаменита блогерка жанру подорожей, повідомила про повернення додому, на територію України слідом за мамою.
Автор: Юлія Ящук

З початку повномасштабного вторгнення Злата Мітчелл розпочала самостійне життя в Каліфорнії, де продовжує навчатися, розвивати власний блог, займатися хореографією, а у вільний час обожнює подорожувати.

Злата зізналася, що прагне жити за кордоном, в Сполучених штатах Америки, однак не проти, аби її майбутні діти якусь частину свого життя провели в Україні. Цього разу 17-річна блогерка оприлюднила нові відео з новиною про приїзд до рідної України.

Злата Мітчелл повернулася в Україну

Цікаво, але матуся Фреймут теж повернулася на Батьківщину, втім, з культурною місією. Знаменита телеведуча, журналістка та письменниця анонсувала проведення власної лекції “Манери під час війни” у Львові 24 липня. Захід спрямований на благодійну ціль збору коштів на потреби захисникам, тому мінімальна вартість входу на урок складає 700 гривень.

Так, нещодавно Злата Мітчелл поширила кадри з міста Львів, тому імовірніше за все, донька прийде до мами на лекцію, аби підтримати знаменитість у проведенні такого довгоочікуваного заходу з етикету.

Злата Мітчелл повернулася в Україну

Цікаво, але з початку повномасштабної війни ця поїздка додому для Ольги виявилася першою після довгого перебування в Лондоні з дітьми, однак Злата вже приїздила з візитом до України на декілька днів.

Нагадаємо, що Ольга Фреймут нині заміжня жінка за генеральним директором Нового каналу Володимиром Локотко. У 2016 році у пари народився син Валерій, а через рік – донька Євдокія.

До шлюбу з Ольгою, Володимир рідко спілкувався з пресою та досі мовчить про свої минулі стосунки. Зі Златою, старшою донькою дружини, чоловік має хороші дружні відносини, оскільки розуміє, що у дівчинки є біологічний тато, корінний британець – Ніл Мітчелл.