Британська донька Ольги Фреймут Злата Мітчелл показала свої губи в профіль: більше нагадують вареники

Донька головного ревізора країни Ольги Фреймут Злата Мітчелл часто дивує публіку своїми зухвалими витівками та яскравими образами, які не завжди до вподоби користувачам.

До масштабних обговорень зіркові діти також потрапляють до центру, оскільки не тільки життя самих знаменитостей цікавлять публіку. Донька відомої ревізорки країни Ольги Фреймут, яка слугує прикладом стриманості, граційності та вишуканих манер Злата Мітчелл  – не схожа на свою матусю, адже поведінка та її відверті образи точно не відповідають правилам етикету.

Ольга Фреймут і Злата Мітчелл
Ольга Фреймут і Злата Мітчелл

Цього разу 17-річна дівчина вразила користувачів в соціальній мережі Instagram формою своїх губ, адже вони набули досить пишного вигляду немов дівчина вдалася до косметологічних послуг збільшення їх філером. Проте, якщо уважніше придивитися на інші світлини, то бачимо, що Злата від природи володарка прекрасних великих губ, тому якщо вдало вийти за контур та підкреслили потрібною помадою – все це зробить їх візуально ще більшими.

Злата Мітчелл показала свої губи в профіль: більше нагадують вареники

Героїня нашого матеріалу на критику й гнівні коментарі не реагує, ба більше, навіть не сприймає всі поради та негатив близько до серця, чим імпонує багатьом користувачам. Ольга Фреймут намагається підтримувати свою доньку та не стримувати її в поривах власної самореалізації. Сама Фреймут зізнається, що за кордоном втратила себе й мріє до якнайшвидшого повернення додому, однак розуміє, що задля безпеки, поки з дітьми залишиться у Великій Британії.

Неодноразово Ольга намагалася блискавично повернутися на Новий канал, проте марно, адже шоу з її участю не мали високих рейтингів, які хотілося, тому згодом жінка зрозуміла, що на телебаченні вона прагне працювати у звичному для себе амплуа – перевіряльниці сервісу та якості обслуговування у закладах громадського харчування та місцях проживання.

Схожі статті

Потап під “молочну” пісню Насті Каменських змастив свою лисину молоком: питань стає все більше

Потап та його дружина Настя Каменських продовжують дивувати. Цього разу співачка шокувала новою піснею про молоко, а репер використав його не за призначенням.

Змінились кардинально як зовнішньо, так і внутрішньо: як виглядали Полякова та Єфросиніна до популярності

Досягти популярності може не кожний, адже не всім вистачить цілеспрямованості та сміливості, але Оля Полякова та Маша Єфросиніна здобули її власними зусиллями.