Горняк виходить заміж? Колишня дружина Остапчука відкрила правду та розповіла про весілля – “Гарні стосунки”

Колишня дружина українського телеведучого Володимира Остапчука Христина Горняк розповіла про власне заміжжя, ставлення до формальностей у шлюбі та прагнення мати дітей.

Нотаріус Христина Горняк вже пережила один публічний негативний досвід в сімейному житті, адже така романтична історія кохання виявилася дещо “показовою” з кінцевим результатом – розлученням.

Так, Горняк збирається судитися з колишнім чоловіком Володимиром Остапчуком за свою частку їхнього будинку, який облаштовувався в шлюбі, адже маєток досі перебуває у спільній власності.

Юристку обурюють вчинки ексчоловіка, зокрема, прагнення будувати там ремонт та жити в ньому з новою дружиною Катериною Полтавською. Утім, Христина ще сподівається на мирне вирішення цього конфлікту без залучення сімейних адвокатів.

Горняк та Остапчук
Христина Горняк та Володимир Остапчук

Так, днями нотаріус відповіла на цікаве питання від одного з користувачів соціальної мережі Instagram. В контексті йшлося, чи збирається Христина найближчим часом виходити заміж. Втім, Христина запевнила, що дружиною поки не стала і взагалі не впевнена, чи хоче в майбутньому офіційно підкріплювати стосунки шлюбом.

Додала, що мріє просто бути коханою, мати стосунки з повагою, турботою та здоровими й щасливими спільними дітками.

“Поки що ні. Чесно кажучи не впевнена, що хочу вже саме офіційно щось, я хочу поряд людину “мою”, щоб кохати й бути коханою, щоб гарні стосунки з повагою і турботою один про одного. Дітки, щоб бігали здорові та щасливі. А все інше – формальність!”, – відповіла Христина.

Колишня дружина Остапчука відкрила правду та розповіла про весілля

Нагадаємо, що нещодавно Христина Горняк розповіла про дорогий подарунок від колишнього чоловіка – розкішний автомобіль та зізналася, чи вимагав Остапчук на його повернення. За словами юристки, вона не бачить сенсу в поверненні подарунків, які були придбані коханій людині від щирого серця. Тому, ніхто подарованих речей один одному після розлучення не повертав.

Схожі статті

Ведуча ТСН Наталія Островська розповіла, чому у чоловіків раптом зник до неї інтерес: все змінила одна подія

Знаменита українська телеведуча Наталія Островська розповіла, як сильно змінилася її аудиторія. За її словами, здебільшого зник інтерес у чоловіків.

Виросла точною копією своєї мами: дочка Олі Полякової і Вадима Буряковського одягла культову сукню співачки

Старша донька Олі Полякової взяла участь у цікавому експерименті, де повністю перетворилася на свою зіркову маму. Макіяж, перука та сукня зробили свою справу.

Знайшов кохання з 4 спроби, але кохана годилася в дочки: четверта дружина Віктора Павліка була його фанаткою

Знаменитий український виконавець Віктор Павлік на даний момент одружений вже вчетверте, і його шлюбу всього 3 роки. Тим не менш, пара вже неодноразово говорила про розлучення.

36-річна Каменських для американського шоу посвітила формами вище талії: один елемент одягу явно замалий

Днями відома українська співачка Настя Каменських представила свій новий трек. З цієї нагоди зірка стала гостею популярного американського шоу та поділилась знімками у цікавому образі.

У стилі Барбі: Ребрик показала, яке свято закотила для середньої доньки – навіть Дикого вбрали у рожеве

У багатодітній родині телеведучої Лілії Ребрик та хореографа Андрія Дикого відбулося галасливе свято з приводу Дня народження середньої доньки Поліни.

Талант матері дістався, а вольовий характер – ні: дочка Наталії Сумської не змогла побудувати успішне життя

Відома українська акторка Наталія Сумська розповіла про свою дорослу дочку Дарину, яка колись виступала в ансамблі. Що турбує зіркову матір?