“Чергове випробування”: Маша Єфросиніна чесно зізналася, що плаче через проблеми в стосунках з чоловіком

Відома українська телеведуча та блогерка Маша Єфросиніна розповіла, який період зараз проходять її стосунки з чоловіком Тимуром Хромаєвим. Детальніше в статті.

Як відомо, усе своє життя Маша Єфросиніна була доволі близька до політичних кругів, адже заміжня за Тимуром Хромаєвим. Ба більше, рідна сестра зірки стала родичкою пана Ющенка і зараз живе в російській федерації.

Після початку повномасштабної війни в Україні благовірний телеведучої пішов захищати Україну, а вона зосередилася на інформаційному фронті. Втім, навіть тим знаменитостями, які активно боряться за незалежність України та її подальшу перемогу дістається. І це турбує так само і Машу.

Маша Єфросиніна чесно зізналася, що плаче через проблеми в стосунках

Маша Єфросиніна розповіла, як коханий наважився їй освідчитися
Маша Єфросиніна чесно зізналася, що плаче через проблеми в стосунках

Але окрім проблем всередині суспільства Єфросініна потерпає і через кризу у стосунках зі своїм чоловіком. Про це вона нещодавно розповілв на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram повідомляє УНІАН.

“У мене є свої емоції, своє життя, мільйон обов’язків та відповідальності за мою справу щодо допомоги жінкам. Є купа справ з моїми дітьми, для яких я вже півтора роки і мама, і тато. Є щоденні сльози та страхи за Тимура, з яким стосунки проходять чергове випробування”, – написала Єфросиніна.

Варто відзначити, що після 24 лютого Маша забрала маленького сина і рушила за кордон. Після тривалої евакуації ведуча все ж таки наважилася повернутися на батьківщину, але після наштовхнулася на певні зміни в українській спільноті, які вона спочатку не помітила. Так, Маша не хотіла переходити на українську через страх не змогти себе виразити правильно. Втім, після гучного скандалу змінила свою думку.

Зараз Єфросиніна продовжує свою діяльність: бере інтерв’ю, знімає ток-шоу з Олею Поляковою, активно створює контент у своєму блозі та бере участь у найрізноманітніших благодійних та волонтерських заходах. Зокрема у розмовах зі співачкою Марія вже пригадувала про те, що після початку війни її стосунки з Тимуром сильно погіршилися. Ці проблеми їм вдалося подолати, але судячи з усього, сталося нові непорозуміння у взаєминах.

Схожі статті

А як же Мішель?”: розлучений Позитив вперше показав кохану після 2 років разом, якою виявилась не співачка

Днями співака Позитива застукали на публіці з ймовірною обраницею. Після довгої інтриги, що тривала протягом 2 років, артист врешті показав аудиторії свою загадкову кохану.

Старість у радість: Ольга Сумська, Софія Ротару і Пугачова з віком стають ще красивішими – фото тоді і зараз

Ці співачки та актриси з віком стають лише красивішими, при цьому не зловживають пластичними операціями. Як їм це вдається? Читай далі у матеріалі.

Дружина багатодітного Григорія Решетніка розповіла непривабливу правду про материнство: “З’їли мої нерви”

Дружина знаменитого українського телеведучого Григорія Решетніка Христина вперше дозволила собі трохи поскаржитися на своїх дітей. Усі деталі в нашій статті.

Оля Полякова зняла свою маску та вперше заговорила про розбите серце і почуття: “Світ перестає важити”

Знаменита українська співачка Оля Полякова заговорила про серйозні почуття та ошелешила мережу своїм репертуаром. Усі подробиці в нашій статті.

Така вже є у Білик та Олени Мозгової: футболки з яким принтом носять українські зірки – тренд від Соломії

Молодша дочка продюсера Олени Мозгової від українського співака Девіда Аксельрода – Соломія, росте дуже талановитою дівчинкою. Зараз футболки із її малюнком дуже популярні.

Стала ніжною та жіночною: як змінилася колишня дружина Мурата Налчаджиоглу після розлучення з турком

Після розлучення з турецьким бізнесменом Муратом Налчаджиоглу, який до цього був одружений зі співачкою Ані Лорак, візажистка Лілія Реус помітно змінилася. Це помітили усі.