Повернула мільярдера Захура додому: щаслива Камалія приїхала до України з-за кордону разом із екс-чоловіком

Найбагатша співачка України Камалія повернулася з літнього відпочинку в Іспанії, який вона провела разом зі своєю сім'єю та привезла додому екс-чоловіка.

Безумовно, під час повномасштабної війни в Україні сталася хвиля розлучень, багато з яких були доволі неочікуваними. Важкі умови, постійний стрес, відчуття безсилля та багато інших нюансів так чи інакше впливають на міжособистісні стосунки. Ті пари, які навіть могли похизуватися ідилією у своїх взаєминах не витримали цих випробувань. Серед них опинилася і Камалія з Мохаммадом Захуром.

Про рішення розлучитися співачка розповіла навесні 2023-го. Розставання передувала серйозна криза, яка сталася через переїзд сімейства у будинок старшої дочки бізнесмена Тані у Великобританію. Жінку сильно турбував той факт, що мачуха не добирає виразів, коли говорить про росіян, через що артистка була вимушена повернутися додому без дочок та чоловіка.

Камалія приїхала до України з-за кордону разом із екс-чоловіком

Чоловік Камалії Захур вразив зізнанням про стосунки з колишньою дружиною
Камалія приїхала до України з-за кордону разом із екс-чоловіком

Втім, пара прийняла також зважене та важливе рішення продовжувати спілкуватися та імітувати сім’ю, так як їм дуже важливо, аби дочки Арабелла та Мірабелла зростали у здоровій обстановці. Примітно, що екс-подружжя бачиться дуже часто. Дійшло до того, що аудиторія почала сумніватися у тому, що пара дійсно не разом.

І от нещодавно Камалія разом з колишнім чоловіком рушила на відпочинок до Іспанії. Звісно, з ними були дочки. Відпочинок був неймовірно легким та захопливим, артистка виглядала дуже щасливою і як з’ясувалося, в Україну повернулася разом з екс-благовірним.

Тим не менш, зірка підкреслила, що це було зроблено заради дівчат, яким батько обіцяв приїхати. Варто відзначити, що за планом родини, двійнята мають незабаром повернутися до навчання в Україні і повністю перейти на стаціонарний формат. Як родина надалі збирається влаштовувати сімейний побут сказати важко, адже судячи з усього мільярдер не надто бажає залишатися в Україні. Тим паче, що і до початку повномасштабного вторгнення половину свого часу він проводив у Великобританії. Але хтозна, можливо все складеться найкращим чином?

Схожі статті

Після удочеріння двох дівчаток: Могилевська більше не приховує щемливої правди про свою нову “дитину”

Співачка Наталія Могилевська, яка у 2023 році несподівано оголосила, що стала мамою двох дівчаток-сестер, здивувала визнанням про ще одну свою нову "дитину".

Бужинська показала молодших дітей від іноземця: а як виглядає її старша донька від пластичного хірурга

Співачка Катерина Бужинська часто показує молодших дітей від болгарського бізнесмена - двійнят Діму та Катю. А як виглядає її старша дочка, що народилася від пластичного хірурга.

Як справжня англійка: Оля Полякова у стильному образі прогулялася Лондоном – штани, кросівки та берет

Українська співачка Оля Полякова, яка уважно слідкує за модними трендами, продемонструвала у Лондоні стильний повсякденний комплект, у якому дуже комфортно гуляти.

“Критична ситуація”: дружина 58-річного Віктора Павліка приголомшила новиною про стан здоров’я чоловіка

Четверта дружина Віктора Павлика - блогерка Катерина Репяхова зникла на кілька днів із соцмереж, а потім приголомшила шанувальників новиною про стан здоров'я знаменитого чоловіка.

Не наважилася ні Лорак, ні Реус: кохана Налчаджиоглу приголомшила зізнанням – тепер із Муратом назавжди

Нова дівчина турецького бізнесмена Мурата Налчаджиоглу зробила своєму коханому сюрприз. Його колишні дружини- Ані Лорак та Лілія Реус до такого не додумалися.

Улюбленець мільйонів жінок Віталій Салій щасливо одружений: як виглядає дружина і син українського актора

Український актор Віталій Салій не звик розповсюджуватись на тему особистого життя в мережі. Проте кілька деталей про сім'ю знаменитості все-таки відомо. Як виглядає дружина та єдиний син артиста?