Закляті подруги українського шоу-бізнесу: Камінська та Сміюха, Кароль та Лобода, Горова з Каменських та інші

Часом дружба має властивість завершуватися, і інколи стосунки колишніх товаришів переростають у конкуренцію та ворожнечу. Знаменитостям ця історія неабияк знайома.

Слава Камінська і Вікторія Сміюха

Слава Камінська тепер схожа на Сміюху
ТОП-5 заклятих подруг українського шоу-бізнесу

Слава та Вікторія пережили неабияку кризу у стосунках. Співачки дружили, але з часом їхні взаємини переросли у конфлікт, який народився на ґрунті співпраці. Дует постійно сварився і доходило до абсурдних речей. Ця сварка не закінчилася і після завершення існування музичного колективу. І лише напередодні повномасштабної війни дівчата повідомили про те, що змогли знайти спільну мову, хоча і не відмовлялися від можливості підколоти одна одну.

Настя Каменських та Ірина Горова

Екс-дружина Потапа Горова знайшла заміну зірці, але двері для нього досі відкриті
ТОП-5 заклятих подруг українського шоу-бізнесу

Продюсепці та співачці доводилося багато років співпрацювати разом в одній компанії. Вони обнімалися на червоних доріжках, нібито прекрасно спілкувалися, але в якийсь момент стало відомо про те, що Потап пішов від своєї дружини саме до артистки. Тоді шанувальники зрозуміли, чому раптом між зірками так сильно охололи взаємини. Зараз вони не спілкуються.

Тіна Кароль та Світлана Лобода

Стала відома причина ворожнечі між Тіною Кароль і Світланою Лободою
ТОП-5 заклятих подруг українського шоу-бізнесу

Колись Тіна Кароль та Світлана Лобода також непогано спілкувалися, аж допоки між ними не встав чоловік. За найбільш поширеною версією, остання увела коханого у поп-діви. Сталося це у середині двотисячних і для багатьох фанатів артисток стало просто історією.

Ольга Цибульська та Славія

Оля Цибульська і Славія
ТОП-5 заклятих подруг українського шоу-бізнесу

Тривалий час Ользі Цибульській приписували роман з чоловіком Славії Михайлом Хомою, який на той момент активно виступав під псевдонімом Дзідзьо. Поговорювали навіть про те, що син артистки саме від нього. Коли Ярослав розлучалася, то неодноразово підкреслила, що Ольга її образила своїм ставленням до ситуації та підігруванням. Артистка цього не стерпіла і доволі жорстко відповіла. Жінки досі знаходяться у дуже напружених стосунках.

Софія Ротару та Алла Пугачова

Софія Ротару та Алла Пугачова
ТОП-5 заклятих подруг українського шоу-бізнесу

Найбільш легендарною історією про заклятих подруг є історія дружби Софії Михайлівни та Алли Борисівни. Неодноразово їм приписували ворожнечу, неодноразово вони її спростовували. Жінки намагалися інтелігентно та елегантно виходити із ситуацій, але правда про їхні конфлікти все одно виходила назовні.

Схожі статті

Які пенсії отримують Ротару, Поплавський та інші легенди естради: “Заправити машину і доїхати до Закарпаття”

Знаменитий український виконавець Іван Попович вперше висловився про пенсії для українських артистів, в особливості тих, які стали легендами естради та присвятили їй все своє життя.

34-річний Позитив зробив Мішель Андраде пропозицію і не стримав почуттів: “Тільки обіцяй, що назавжди”

Український виконавець, який відомий під псевдонімом Позитив, вразив мережу цікавою новиною. Чоловік публічно зробив пропозицію експідопічній Потапа.

Сніжана Єгорова вперше висловилася про старшу дочку: “Надто довго народжувала одного за одним трьох дітей”

Знаменита українська телеведуча Сніжана Єгорова, яка втекла з України ще в 2021-му і раптом вийшла на зв'язок та засудила свою дочку Стасю Ровінську.

“Якого чорта все скривати?”: колега Єфросиніної та Горбунова розкрив те, що так довго приховувала Маша

Український ведучий не зміг промовчати та прокоментував конфлікт, який став причиною скандалу між його колегами - Єфросиніною та Горбуновим.

“Драма може бути”: 34-річна Надя Дорофєєва вперше розповіла про конфлікти з Мішею Кацуріним після весілля

Артистка зізналася, що без суперечок в родині не обходиться, проте вони з чоловіком вміють вчасно розібратися та вирішити конфліктну ситуацію.

42-річна Катерина Кухар серйозно травмувалася та не змогла приховати сльози: “Не зможу закінчити цей тур”

Українська балерина вразила зізнанням про отриману на виступі травму. Через неї Катерина не зможе завершити свій тур, тож шанувальникам балету доведеться зачекати.