“Трошки жим-жим”: Маша Єфросиніна зізналася, що дуже боїться чоловіка Олі Полякової і розповіла причину

Знаменита українська телеведуча Марія Єфросиніна насмішила аудиторію зізнанням про те, що дуже боїться чоловіка своєї партнерки Олі Полякової.

Перед тим як запустити авторську програму Маша Єфросиніна та Оля Полякова зізнавалися у тому, що вони активно спілкуються між собою, і їхні розмови завжди настільки бурхливі та пристрасні, що вони вирішили, нібито їхні дискусії можуть бути дуже цікавими і для глядачів. І варто відзначити, що попали у ціль, адже українки з нетерпінням чекають на кожен випуск. Зірки завжди обирають дуже цікаві та актуальні теми для обговорення.

Маша Єфросиніна зізналася, що дуже боїться чоловіка Олі Полякової

Маша Єфросиніна зізналася, що дуже боїться чоловіка Олі Полякової

Безумовно, ведуча та співачка ходять одна до одної в гості, спілкуються і на роботі і в побуті, а тому вже мають вантаж класних історій, якими можуть поділитися.

У свіжому випуску Оля Полякова розповіла про те, як полишила свого чоловіка всіх друзів та поцікавилася у своєї партнерки, чи може це вважатися абʼюзом. На що Єфросиніна з посмішкою на вустах відповіла, що ніби так, але Вадим зовсім не виглядає нещасним.

Оля і Вадим Полякови
Маша Єфросиніна зізналася, що дуже боїться чоловіка Олі Полякової

І коли зірка почала розвивати свою думку додала, що насправді вона боїться чоловіка Олі. Мовляв, навіть її благовірний Тимура якось почувався дуже некомфортно через холоднокровний та потужний темперамент чоловіка.

“Але якщо подивитися на Вадіка, то він не виглядає як жертва абʼюзу. Я тобі більше скажу, я його навіть трошки боюся. Боюся я Вадіка. Трошки є. Ми коли були в тебе на дні народженні, зранку, коли ти спала, ми спробували трошки з ним посперечатися. І він сказав: “Спокійно, я говорю!”. І ми такі з Тимуром… Він ніжно це сказав, але трошки жим-жим було”, –зізналася ведуча.

Натомість Оля Полякова дуже здивувалася від почутого, і заявила, що її чоловік неймовірний добряк. А коли дізналася про сцену, що розігралася на ранок після її дня народження, заявила, що розбереться зі своїм чоловіком, після чого Маша намагалася її зупинити.

Нагадуємо, раніше Оля Полякова розповідала, як збиралися розлучатися з чоловіком, але передумала після того, як він вирішив залишити їй все майно.

Схожі статті

“Жінка, яка не народила — не реалізована до кінця”: Альона Вінницька розповіла про своє бачення материнства

Материнство є бажаним для багатьох жінок. Але сьогодні через побудову кар'єри все частіше поповнення в сім'ї відкладається на потім. Чи стало це причиною відсутності дитина в Альони Вінницької?

Він запалював зірки: як Михайло Поплавський допоміг подрузі Каменських та Юлії Саніній у шоубізнесі?

Михайло Поплавський. Це ім'я дуже багатогранне. Причому для багатьох саме у негативному плані. Але без одіозного ректора ми могли б не дізнатися про Юлію Саніну та Аліну Гросу.

Він приводив коханок додому: Ольга Мартиновська вразила правдою про свої стосунки до “МастерШеф” і шлюбу

Суддя проєкту "МастерШеф" Ольга Мартиновська поділилася своїм досвідом романтичних стосунків із чоловіком — ловеласом. Коханка, яку чоловік приводив додому, робила селфі навіть на кухні!

“Робили підтяжку грудей”: 39-річна Тіна Кароль розповіла про пластичні операції, на які вона наважилася

Красивий голос Тіни Кароль гармонійно поєднується з її не менш прекрасною зовнішністю. Але що дозволяє співачці зберігати молодість: правильний догляд та хороша генетика чи пластика?