“Трошки жим-жим”: Маша Єфросиніна зізналася, що дуже боїться чоловіка Олі Полякової і розповіла причину

Знаменита українська телеведуча Марія Єфросиніна насмішила аудиторію зізнанням про те, що дуже боїться чоловіка своєї партнерки Олі Полякової.

Перед тим як запустити авторську програму Маша Єфросиніна та Оля Полякова зізнавалися у тому, що вони активно спілкуються між собою, і їхні розмови завжди настільки бурхливі та пристрасні, що вони вирішили, нібито їхні дискусії можуть бути дуже цікавими і для глядачів. І варто відзначити, що попали у ціль, адже українки з нетерпінням чекають на кожен випуск. Зірки завжди обирають дуже цікаві та актуальні теми для обговорення.

Маша Єфросиніна зізналася, що дуже боїться чоловіка Олі Полякової

Маша Єфросиніна зізналася, що дуже боїться чоловіка Олі Полякової

Безумовно, ведуча та співачка ходять одна до одної в гості, спілкуються і на роботі і в побуті, а тому вже мають вантаж класних історій, якими можуть поділитися.

У свіжому випуску Оля Полякова розповіла про те, як полишила свого чоловіка всіх друзів та поцікавилася у своєї партнерки, чи може це вважатися абʼюзом. На що Єфросиніна з посмішкою на вустах відповіла, що ніби так, але Вадим зовсім не виглядає нещасним.

Оля і Вадим Полякови
Маша Єфросиніна зізналася, що дуже боїться чоловіка Олі Полякової

І коли зірка почала розвивати свою думку додала, що насправді вона боїться чоловіка Олі. Мовляв, навіть її благовірний Тимура якось почувався дуже некомфортно через холоднокровний та потужний темперамент чоловіка.

“Але якщо подивитися на Вадіка, то він не виглядає як жертва абʼюзу. Я тобі більше скажу, я його навіть трошки боюся. Боюся я Вадіка. Трошки є. Ми коли були в тебе на дні народженні, зранку, коли ти спала, ми спробували трошки з ним посперечатися. І він сказав: “Спокійно, я говорю!”. І ми такі з Тимуром… Він ніжно це сказав, але трошки жим-жим було”, –зізналася ведуча.

Натомість Оля Полякова дуже здивувалася від почутого, і заявила, що її чоловік неймовірний добряк. А коли дізналася про сцену, що розігралася на ранок після її дня народження, заявила, що розбереться зі своїм чоловіком, після чого Маша намагалася її зупинити.

Нагадуємо, раніше Оля Полякова розповідала, як збиралися розлучатися з чоловіком, але передумала після того, як він вирішив залишити їй все майно.

Схожі статті

Маша Єфросиніна показала, як проводить час в Іспанії з 20-річною дочкою Наною: “У нас все стабільно…”

Поки всі обговорюють "розлучення Єфросиніної та Хромаєва", телезірка вирушила до Іспанії, щоб повністю перезавантажитись у компанії 20-річної доньки Нани.

Зірка “Кварталу 95” Олена Кравець розповіла про першу леді у звичайному житті: “Вона дуже смачно готує”

Відома акторка Олена Кравець ексклюзивно поділилась, яка у звичайному житті перша леді України Олена Зеленська. Як виявилось, зіркові жінки товаришують вже понад 29 років.

Всі сестри при багатствах, а рідний брат залишився ні з чим: скандал у родині Софії Ротару вийшов назовні

Легендарна українська співачка Софія Михайлівна Ротару має трьох прекрасних сестер, які в житті влаштувалися. Однак, у співачки є ще 2 брати, і доля одного з них стривожила пресу.

Аліна Гросу розповіла, як дізналась про зраду коханого чоловіка: “Кожна відпустка його, кожне відрядження”

Знаменита українська співачка Аліна Гросу вперше розповіла про те, як дізналася про зраду свого нареченого. Як це відбувалося, і як артистка вийшла із ситуації?

59-річний Олег Скрипка виправдав невірність в шлюбі, хоча сам – одружений: “Якщо не кохає, то ходить наліво”

Співак Олег Скрипка вважає, що кожна людина самостійно відповідає за свій вибір. Особистість може робити так, як її підказує серце, навіть якщо це не подобається іншим.

У Злати Огнєвіч є маленька дочка, і вона її навіть не ховає: дуже любить дитину і балує – хто батько?

Знаменита українська співачка Злата Огнєвіч все активніше говорить про створення сімʼї. Однак артистка досі не вийшла заміж, і судить по це гіпотетично.