“Веде перемовини”: Ольга Фреймут в Україні хоче воззʼєднатися з суперницею – Єфросиніна поверне популярність

В новинному просторі ширилася інформація про багаторічну ворожнечу відомих телеведучих Ольги Фреймут та Маші Єфросиніної, чий шлях розпочався за часів роботи на Новому каналі.

Про те, що взаємини у двох теледів українського шоу-бізнесу не склалися, раніше повідомив блогер Богдан Беспалов, який доповідає усі плітки про знаменитих зірок, які йому доносять свої канали інформації та підписники в соціальних мережах.

Вся ворожнеча пов’язана з чоловіком з Нового каналу, якого нібито Оля та Маша не поділили. Мова йде про нинішнього коханого ревізорки Фреймут – Володимира Локотка.

У 2013 році Маша Єфросиніна оголосила про розлучення, а потім вона за словами Беспалова, вирішила закрутити романтичні стосунки з генеральним директором каналу, де працювала. Утім, на нього тоді вже поклала своє око й Фреймут. Після цього Ольга “увела” у Маші чоловіка, який подобався.

Маша Єфросиніна ніжно привітала чоловіка з днем народження
Ольга Фреймут в Україні хоче воззʼєднатися з суперницею Єфросиніною

У новому випуску новинних пліток в Богдана Беспалова, блогер повідомив нові цікаві деталі про взаємини наших героїнь. Розповів, що після повернення в Україну Ольга Фреймут намагається повернути свою популярність влаштованими майстер-класами, різними світлинами, де гуляє рідним містом, утім, цього замало. Додав, що тепер вона нібито намагається возз’єднатися з Єфросиніною та прийти до неї на інтерв’ю.

Багатодітна Ольга Фреймут показала всіх своїх дітей
Ольга Фреймут в Україні хоче воззʼєднатися з суперницею Єфросиніною

Мовляв, таким чином, вони зможуть довести публіці, що ворожнечі між ними немає ніякої, все це плітки та вигадки, які обоє ніколи не коментували та не підтверджували в медійному просторі. Ось, що саме дослівно розповів Богдан Беспалов:

“Поговорюють, що наразі Оля Фреймут веде перемовини з Марією Єфросиніної, щоб дати інтерв’ю Марії на екзамені. Звучить нереально. Але що можуть отримати ці пані? По перше, для Марії Єфросиніної це можливість бути цитованою, усі будуть обговорювати це інтерв’ю. Також для Марії це можливість хайпонути, а для Олі це чудова платформа для транслювання своїх меседжів на широкий загал”.

Блогер Богдан Беспалов ще раз зазначив, що в нього спільнота для пліток, тому його команда ніколи нічого не стверджує та має право на суб’єктивну авторську думку.

Схожі статті

Анастасія Приходько розповіла, без чого залишила свого законного чоловіка: “Це великий гріх”

Після новини про те, що Анастасія Приходько повторно пішла під вінець співачка вийшла на зв'язок та розповіла, що відбувається. Усі деталі в нашому матеріалі.

Христина Остапчук затролила колишнього, який не любить неголених жінок: “Я гладенька усюди”

Ексдружина Володимира Остапчука Христина Горняк не втратила можливість зайвого разу підколоти колишнього чоловіка і пригадала йому торішній скандал, у якому він невтішно висловився про жінок.

Арсен Мірзоян на відпочинку з родиною наставив Тоні Матвієнко роги, але вона щаслива

Тоня Матвієнко разом із чоловіком Арсеном Мірзояном та молодшою ​​донькою Ніною вирушили на відпочинок до Карпат. Як проходить міні-відпустка знаменитостей?

Закрутила роман з одруженим і не пошкодувала: Полякова розповіла про свій таємний роман

Оля Полякова розповіла про свій таємний роман. Як співачка закрутила стосунки з одруженим і чому ніколи не бажала б змінити свого вчинку? Деталі в статті.

Як склалося життя доньки Мозгової та Пономарьова після камінг-ауту: з’явилися гарні новини

Старша донька Олени Мозгової після камінг-ауту більше не приховує своїх стосунків, а просто насолоджується життям зі своєю обраницею та її дітьми на заздрість "хейтерам".

45-річна Гайтана зізналася, чому поставила паузу в кар’єрі: “В такому стані пройшли місяці”

В минулому дуже популярна співачка Гайтана вперше висловилася про паузу у своїй кар'єрі та назвала її реальну причину. Чому зірка пішла на піку слави?