Син Тіни Кароль Веніамін довів співачку до сліз своїм вчинком: “Залишилося вугілля, на якому немає емоцій”

Відома українська співачка Тіна Кароль вразила своїх фанатів бурхливими емоціями, що були викликані листом від її сина Веніаміна. Що написав хлопчик?

За увесь час на сцені Тіна Кароль стала матірʼю лише раз. Зірка знайшла своє кохання на естраді, побравшись зі своїм продюсером. В результаті цього союзу і народився Веніамін, якому зараз вже 14 років. Юнак рано втратив батька і став опорою для своєї матері, а свого часу і головною причиною залишатися сильною.

Навчатися хлопчика Тіна відправила до Великобританії. Тому бачаться вони не так часто, як воліли б. Хоча знаходиться час і для подорожей, і для посиденьок вдома.

Син Тіни Кароль Веніамін довів співачку до сліз

Син Тіни Кароль вперше показав дівчину, яку кохає більше життя:
Син Тіни Кароль Веніамін довів співачку до сліз

Як відомо, Тіна завжди вкладала максимум зусиль у виховання сина. І нещодавно розповіла, як розплакалася, коли зрозуміла, що виховала свого спадкоємця правильно.

Виявляється, Кароль подружилася з директором школи, в якій навчається її син. І нещодавно в сімʼї чоловіка сталася трагедія: померла його мати. Тіна не могла підібрати слів, щоб підтримати і виразити свої співчуття родині директора. Але з цим прекрасно впорався Веніамін. Хлопець створив неймовірний текст та порадив чоловіку святкувати життя його матері.

“Я зрозуміла, чому нічого не могла написати, я боюсь говорити про смерть, бо біль — це слабкість для мене. Я заборонила її, викреслила, сховала, спалила. Залишилося вугілля, на якому немає емоцій. Я ненавиділа, коли всі ревіли поруч і нили мені в плече. Все про що я мріяла, щоб Веня сприймав смерть якось інакше”, – пояснила виконавиця.

Син Тіни Кароль Веніамін довів співачку до сліз

Тіна зізналася, що таки змогла виростити сина з абсолютно іншими цінностями, сильним характером і стержнем. А він же тільки підліток! Прочитавши глибокий текст від Вені, підписники зірки були настільки вражені красою думки і майстерністю слова дитини, що в коментарях не зʼявилося ні краплі критики. Публіка засипала хлопця компліментами.

Нагадуємо, чоловік Тіни Кароль помер 10 років тому від раку шлунку. Євген довго боровся за життя, а пішов з нього в Німеччині. Знаменитість поховала благовірного на Байковому кладовищі.

Схожі статті

“Я тебе попереджала”. Слава Камінська не стримала емоцій та зробила публічне звернення: Сміюха знову вивела?

Знаменита українська співачка Слава Камінська зробила публічне звернення в соціальній мережі, яке збентежило багатьох підписників. Що відбувається?

“Мені настільки погано, що не можу стояти”: вагітна Джамала розповіла, чому не жила разом зі своїми дітьма

Знаменита українська співачка Джамала вразила зізнанням про те, що тривалий час не жила разом зі своїми дітьми. Кому артистка віддала дітей і як переживає вагітність?

“Є бажання”: 22-річна Анна Трінчер розповіла про нові стосунки після розлучення з Олександром Волошиним

Популярна акторка та виконавиця Анна Трінчер зізналася, як складалося її особисте життя за останні пів року. Похвалитися нічим, проте про досвід розповісти не зайве.

Потап заговорив про свої почуття до Насті Каменських у її день народження: про кохання навіть і не йдеться

Знаменитий український продюсер та репер Потап публічно привітав дружину з днем народження та заговорив про свої почуття до неї. Детальніше в нашому матеріалі.

“Ця дівчиночка, ця жіночка”: Аліна Гросу вперше розповіла про коханку свого обранця та знайомство з нею

Останні декілька років Аліна Гросу була не надто відвертою на рахунок своїх особистих стосунків з чоловіками, і на це було безліч причин. Однак, нещодавно вона розповіла, як дізналася про коханку.

Андрій Данилко розповів про своє весілля та зробив неймовірне зізнання про наречену: “Дуже трепетний момент”

Знаменитий український виконавець Андрій Данилко вперше розповів про своє весілля та зізнався, яким його бачить. Що очікує на наречену артиста?