Зять Ольги Сумської Яглич кинув кохану жінку заради іншої: дочка акторки Паперна ховала неприємну правду

Знаменитий російський актор Володимир Яглич 8 років тому став зятем своєї української колеги Ольги Сумської. Втім, до зустрічі з Паперною чоловік встиг набратися досвіду в коханні.

2015-го Ольга Сумська, не соромлячись, говорила про те, що її старша дочка Антоніна мріє переїхати до російської федерації. У своїх інтерв’ю зірка підкреслювала, що дане бажання ніяк не пов’язане з політичною ситуацією. Ба більше, дівчина сильно старалася отримати громадянство, якого так тоді і не добилася. Врешті-решт, все обернулося абсолютно інакше: акторка знайшла своє щастя в особі Володимира Яглича.

Зять Ольги Сумської Володимир Яглич розповів про свої зради

Антоніна Паперна та Володимир Яглич з дітьми
Зять Ольги Сумської Володимир Яглич розповів про свої зради

На даний момент у пари двоє дітей. Вони проживають у Підмосков’ї, де купили будинок 3 роки тому. До того ж, як поговорюють, в іпотеку. Саме через сім’ю Антоніна нібито і не говорить про війну в Україні, не покидає своєї домівки. Але поки що не може і не хоче пояснити, чому продовжує зніматися в російських фільмах та виходити на червону доріжку в москві.

Ольга В’ячеславівна тим часом стверджує, що більше захищати дочку не буде, адже це буде нечесно по відношенню до її співвітчизників. Про свого зятя, якого вона так обожнювала до 24 лютого Сумська не говорить ні слова.

Примітно, що у Володимира доволі багато біографія у тому, що стосується приватного життя. До зустрічі з Антоніною Паперною він був навіть одруженим.

Згідно інформації, яка регулярно блукає в інтернеті, у студентстві він зустрічався із Валерією Сизовою. На той час закохані були невідомими і разом осягали ази акторської професії. Але якось він познайомився з Ганною Казючиц, яка розбила цей роман.

Катя Кузнєцова розповіла, чому Тоня Паперна не покидає москву
Зять Ольги Сумської Володимир Яглич розповів про свої зради

Але цим відносинам не судилося продовжитися довго. Через деякий час Яглич почав зустрічатися зі Світланою Ходченковою, якій у підсумку зробив пропозицію та з якою прожив у шлюбі п’ять років. А Казючиць пов’язала себе узами шлюбу з режисером Єгором Грамматиковим. З Антоніною чоловік почав зустрічатися, будучи вільною людиною.

Примітно, що про політичну позицію своєї дочки Ольга В’ячеславівна говорить відкрито. Мовляв, проти війни. Натомість про свого улюбленого зятя та його погляди Сумська не каже ні слова, наче натякаючи, що він має протилежну позицію.

Схожі статті

Живе своє найкраще життя: дочка Сумської Паперна знімається в російському кіно і ходить на червоні доріжки

Дочка Ольги Сумської Тоня Паперна багато років тому переїхала до Москви. Зараз вона живе своє найкраще життя, відвідує червоні доріжки та знімається в серіалі.

Екс-учасник “МастерШеф” Влад Міцкевич розповів, чи можна заплатити за перемогу на проєкті: “Я намагався”

Фіналіст наймасштабнішого кулінарного проєкту "МастерШеф.Битва сезонів" Влад Міцкевич зізнався, що пропонував гроші за перемогу. Чи вдалося йому домовитися?

36-річна Настя Каменських прокоментувала чутки про роман з молодим співаком: “У нас стосунки з Островським”

Знаменита українська співачка Настя Каменських вперше прокоментувала роман з молодим співаком та актором. Чи дійсно у артистки є стосунки з іншим?

Молдавський мачо Дан Балан зізнався, що відчуває до української поп-діви Тіни Кароль: “Вже 2 роки”

Дан Балан розставив усі крапки над "ї" та відхрестився від любовних зв'язків з Тіною Кароль: ось що насправді було між "закоханими" тренерами Голосу.

Після удочеріння двох дівчаток: Могилевська більше не приховує щемливої правди про свою нову “дитину”

Співачка Наталія Могилевська, яка у 2023 році несподівано оголосила, що стала мамою двох дівчаток-сестер, здивувала визнанням про ще одну свою нову "дитину".

Бужинська показала молодших дітей від іноземця: а як виглядає її старша донька від пластичного хірурга

Співачка Катерина Бужинська часто показує молодших дітей від болгарського бізнесмена - двійнят Діму та Катю. А як виглядає її старша дочка, що народилася від пластичного хірурга.