Колишня не витримала, а Полтавську переробив під себе: Остапчук публічно відповів жінкам, яких образив

Знаменитий український телеведучий Володимир Остапчук на двох скандальних розлученнях не зупинився і нещодавно потрапив в новий обговорюваний скандал в медійному просторі.

Так, після виходу нового ток-шоу “Мекнув-питайте” з різними гостями українського шоу-бізнесу, цього разу на телеведучого Володимира Остапчука, співака Позитива та блогера Богдана Буше нахлинула порція негативу від української публіки.

Тема скандального випуску була присвячена жінкам та їхнім взаєминам з чоловіками. Під час нього Володимир Остапчук з зірковими гостями висловили свою думку щодо жіночої краси та їхньої привабливості.

Остапчук про сімейний бюджет
Остапчук публічно відповів жінкам, яких образив

Найбільшого розголосу в інформаційному просторі набув фрагмент, коли чоловіки обговорили рослинність на тілі в жінок, мовляв, для них це дещо неприйнятно, тому на запитання, чи може це бути присутнім у дівчини відповіли в негативному контексті.

Володимир Остапчук сказав, що для нього це не ок та не несе естетичну красу, адже чоловіки теж намагаються для них охайно виглядати. Буше додав, що для нього жінки без депіляційних процедур не виглядатимуть 10/10, а Позитив навпаки над цим пожартував, мовляв, всім буде тепло.

Так, після скандального обговорення публіки в Мережі, Володимир Осапчук прокоментував свої слова в своєму Instagram. У новому дописі він оприлюднив власні думки в письмовому вигляді, прикріпивши декілька світлин.

Остапчук стверджує, що то була його особиста думка про депіляцію у дівчат, мовляв, її він нікому не нав’язує, адже його запитали та він просто відповів. Додав, що кожна людина має право на самовираження, тому вважає неправильним хейтити її за свою позицію та вподобання. Однак згодом допис в його блозі з публічними виправданнями були видалено.

Катерина Полтавська
Володимир Остапчук та Катерина Полтавська

Також запевнив, що свою дівчину він вже обрав, а іншій жіночій половині населення не буде вказувати, що їм робити. Цими словами він ніби натякнув, що “переробив” Катерину Полтавську під себе та свої естетичні вподобання. Втім, Катя у своєму Instagram показала свої ноги, які за її словами, поголені не до ідеального стану, запевнивши, що Володимир приймає і кохає дружину такою, якою вона є.

Схожі статті

Нова зачіска та червона помада: 50-річна Олена Мозгова заінтригувала кардинальним перетворенням

Продюсер Олена Мозгова за останній рік встигла продемонструвати багато красивих стильних образів із різними зачісками. Який вигляд має знаменитість зараз?

Слідом за Фіцич відома акторка повідомила, що їй діагностували онкологію: від дітей доведеться відмовитися

Знаменита українська акторка Катерина Молчанова вразила мережу раптовою заявою про те, що в неї знайшли онкологію. Що відбувається, як буде проходити лікування і які перспективи?

Соломія Вітвіцька показала, як проводила коханого у відрядження: що відомо про нового чоловіка зірки 1+1

Зірка ТСН на 1+1 Соломія Вітвіцька насолоджується новими стосунками та із задоволенням демонструє їх на камеру. Проте дещо зірка приховує. Блогер розкрив цю таємницю.

Поки Ані Лорак носила під серцем дитину, коханий обирав обійми інших: якою була східна казка співачки?

Знаменита українська співачка Ані Лорак багато років прожила в шлюбі з турецьким бізнесменом, і ці стосунки вважали прикладом кохання та гармонії.

Оля у Лондоні, Маша у Києві: Єфросиніна і Полякова показали, як хизуються в модних вбраннях по вулиці

Близькі подруги Оля Полякова та Маша Єфросиніна опублікували відео та фото з прогулянки у дуже стильних повсякденних образах із Лондона та Києва. Чий образ крутіший?

“Син” Олега Винника відрікся від нього і вразив зізнанням про відношення до співака: “Зараз всі знають”

Знаменитий український виконавець Андрій Кравченко, який здебільшого прославився через свою неймовірну схожість на Олега Винника прокоментував ставлення до артиста.