50 тисяч євро: Тімур Мірошніченко вразив шаленими “розцінками”, щоб стати в чергу на усиновлення дитини

Зіркове подружжя Тимура та Інни Мірошниченків стали батьками втретє вже 2-річного сина Марселя та розкривають нові цікаві деталі, що пов'язані зі справою усиновлення.

Знаменитий телеведучий 1+1 Тимур Мірошниченко у новому інтерв’ю, яке надав спеціально для громадської діячки та журналістки Маші Єфросиніної розповів нові цікаві деталі з усиновлення сина Марселя.

Прийомний син Мірошниченко відсвяткував День народження
Тимур Мірошниченко та з дружиною Інною

Так, чоловік зізнався, що для усиновлення малюків майбутнім батькам доводилося платити. Розповів, що найбільше заробляється на дітях, які знаходяться в дитячих будинках, в спеціальних закладах, інтернатах, в будинках сімейного типу тощо. Також назвав суму, яку доводилося внести працівникам, аби стати лишень в чергу:

“За дітей платять. Здорову новонароджену дитину, в чергу стати 50 000 євро. Тільки стати в чергу”.

Маша Єфросиніна перепитала, кому необхідно платити таку чималу суму, на що Тимур Мірошниченко відповів: “комусь”. Додав, що їм не озвучували цю суму внеску, адже вони розуміли, що перед ними медійне подружжя, яке може всім розповісти. Але людей таких знайшлося безліч, які написали особисто Інні та розповіли усю правду. Дружина Тімура в цей час активно вела свій блог та ділилася їхніми планами на усиновлення публіці:

“Нам не озвучували, тому що розуміли, що ми одразу всім розкажемо про це, але людей, особливо Інні, адже вона висвітлювала весь процес в Instagram, написало сотні, які й платили, але вони не можуть про це публічно говорити, тому що вони вже співучасники цього процесу”.

Додав, що довести всім, кому пропонували вносити таку суму коштів практично неможливо, адже працівники, які займаються питанням усиновлення дітей мають свою “відпрацьовану схему” на всіх рівнях.

Приголомшив розповіддю, що життя однієї дитини в якомусь закладі державі обходиться досить дорого, але в реальності малюки можуть не бачити навіть банани та лише на свята їсти яблука. Таким чином, до дітей, які залишилися без батьків доходять так звані копійки із тисячів, які виділяються на їхнє проживання.

Також за кожне захворювання дітей держава доплачує кошти, тому вигідно придумувати багато болячок, щоб отримати більшу суму грошей на цю дитину. Тимур Мірошніченко розповів ще багато схем, які існують в справах усиновлення дітей, тому розчарований, що всюди є нечесні та хитрі методи.

Схожі статті

Які пенсії отримують Ротару, Поплавський та інші легенди естради: “Заправити машину і доїхати до Закарпаття”

Знаменитий український виконавець Іван Попович вперше висловився про пенсії для українських артистів, в особливості тих, які стали легендами естради та присвятили їй все своє життя.

34-річний Позитив зробив Мішель Андраде пропозицію і не стримав почуттів: “Тільки обіцяй, що назавжди”

Український виконавець, який відомий під псевдонімом Позитив, вразив мережу цікавою новиною. Чоловік публічно зробив пропозицію експідопічній Потапа.

Сніжана Єгорова вперше висловилася про старшу дочку: “Надто довго народжувала одного за одним трьох дітей”

Знаменита українська телеведуча Сніжана Єгорова, яка втекла з України ще в 2021-му і раптом вийшла на зв'язок та засудила свою дочку Стасю Ровінську.

“Якого чорта все скривати?”: колега Єфросиніної та Горбунова розкрив те, що так довго приховувала Маша

Український ведучий не зміг промовчати та прокоментував конфлікт, який став причиною скандалу між його колегами - Єфросиніною та Горбуновим.

“Драма може бути”: 34-річна Надя Дорофєєва вперше розповіла про конфлікти з Мішею Кацуріним після весілля

Артистка зізналася, що без суперечок в родині не обходиться, проте вони з чоловіком вміють вчасно розібратися та вирішити конфліктну ситуацію.

42-річна Катерина Кухар серйозно травмувалася та не змогла приховати сльози: “Не зможу закінчити цей тур”

Українська балерина вразила зізнанням про отриману на виступі травму. Через неї Катерина не зможе завершити свій тур, тож шанувальникам балету доведеться зачекати.