Осадча розсекретила справжнє прізвище своїх дітей від Горбунова: у спадкоємців зірки різні дані в свідоцтвах

Відома українська телеведуча Катя Осадча є багатодітною матір'ю. Троє синів зірки народилися від різних чоловіків. Зараз вона виховує двох малят від Юрія Горбунова.

Свого первістка Катя Осадча народила у доволі юному віці. На той момент знаменитість будувала модельну кар’єру і не знала, що в майбутньому стане суперзіркою українського шоу-бізнесу.

У шлюбі з Олегом Поліщуком, від якого вона і завагітніла, щастя не було. Здебільшого роль відігравала різниця у віці: парі не було про що поговорити. Коли маленький Ілля трохи підріс зіркове подружжя прийняло рішення про розлучення.

Катя Осадча розсекретила, яке прізвище носять її діти

Катерина Осадча зізналася, що хотіла змінити своє ім'я
Катя Осадча розсекретила, яке прізвище носять її діти

Хлопчик залишився жити з матір’ю. Ілля Поліщук виріс її копією. І був вже підлітком, коли в будинок прийшов вітчим. Так, про роман Юрія Горбунова з Катериною Осадчою глядачі здогадувалися, але навіть не думали, що дізнаються про нього саме так. Пара одразу ж повідомила про те, що очікує на спільного малюка і у зв’язку з цим побралася.

Незабаром на світ з’явився крихітка Іван. Звісно, хлопчик отримав прізвище батька. А через 5 років Катя знову повідомила, що очікує на поповнення, але на цей раз розраховувала народити дівчинку. Але як би там не було, знову прийшов на світ прекрасний хлопчик, що отримав ім’я Данил.

Катя Осадча розсекретила, яке прізвище носять її діти

Нещодавно Катя оприлюднила на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram фото, яке її дитина зробила вперше. Зірка обожнює показувати, які селфі ненароком роблять її спадкоємці.

Примітно, що малюк також має світле волосся, як і його старші брати. Абсолютно всі діти здебільшого схожі на Катю, але хтозна, можливо з часом в Івана чи Данила з’являться риси Юрія Горбунова.

Ілля Поліщук вже повністю сформована людина, і на свого батька він не походить аніскільки. Красень успадкував мамині очі, ніс, овал обличчя, волосся і навіть посмішку.

Нагадуємо, що раніше Катерина не показувала публіці своїх дітей через принципову позицію. Осадча розповідала, що публікує фото тільки тоді, коли її діти на це погоджуються. Втім, маленького Данила на відміну від Іллі та Івана Осадча показує постійно.

Схожі статті

МастерШеф 13 сезон 12 випуск від 27.04.2024: хто назавжди покинув шоу – “Програвати треба з гідністю”

Хто покинув "МастерШеф-13" вже відомо. Ознайомтеся з нашим матеріалом, щоб дізнатися, хто на цей раз не впорався із завданням і назавжди покинув шоу.

Тіна Кароль не захотіла приховувати материнського щастя і вразила повідомленням: “У мене буде донечка”

Знаменита українська співачка Тіна Кароль підкорила мережу реакцією на своїх шанувальниць під час випуску її нової пісні. Що ж відбувається?

“Маємо те, що маємо”: після розлучення Віра Брежнєва змінилася і показала обличчя без косметики та фільтрів

Знаменита українська співачка Віра Брежнєва вперше за довгий час показала, як виглядає абсолютно без косметики та без фільтрів. Усі деталі в статті.

Які пенсії отримують Ротару, Поплавський та інші легенди естради: “Заправити машину і доїхати до Закарпаття”

Знаменитий український виконавець Іван Попович вперше висловився про пенсії для українських артистів, в особливості тих, які стали легендами естради та присвятили їй все своє життя.

34-річний Позитив зробив Мішель Андраде пропозицію і не стримав почуттів: “Тільки обіцяй, що назавжди”

Український виконавець, який відомий під псевдонімом Позитив, вразив мережу цікавою новиною. Чоловік публічно зробив пропозицію експідопічній Потапа.

Євгенія Власова повернулася на сцену та показала, як зараз виглядає: красивіша, ніж за часів “живої ріки”

Знаменита українська співачка Євгенія Власова вперше за багато років презентувала новий відеокліп та вразила мережу своїм молодим виглядом. Яка зірка зараз?