“Це правда прийомна дитина”: екс-учасник “Холостячки” Хветкевич і його чоловік Філіппе вперше показали дочку?

Екс-учасник "Холостячки-2" Андрій Хветкевич і його чоловік Філіппе показали дівчинку, яку прийняли за їхню прийомну дочку. Ким вона доводиться парі.

Досить довго Андрія Хветкевича вважали ледь не найголовнішим претендентом на серце Злати Огнєвіч. Втім, в якийсь момент співачка здивувала свою аудиторію раптовим рішенням попрощатися з чоловіком. При цьому свій вибір аргументувати вона не поспішала.

Через декілька місяців після завершення шоу стало відомо, що Андрій зійшовся зі своїм колишнім хлопцем Філіппе. Ба більше, чоловік рознервувався через те, що Андрій не виходив на зв’язок і приїхав в Київ, щоб помиритися з ним. Співачка так і не розповіла, чи знала вона про любовну історію учасника, і чи відіграла вона вирішальну роль у її виборі.

Тим не менш, зірки залишилися у дуже хороших стосунках. Настільки хороших, що Злату запросили на їхнє весілля в Мексиці. Інші учасники також мали приїхати, але через обмеження на виїзд не змогли цього зробити. Втім, аудиторії було-б неймовірно цікаво побачити, як Злата взаємодіяла б з Андрієм та Дмитром.

Андрій Хветкевич натякнув на поповнення в сімʼї

Після весілля пара неодноразово говорила про свою мрію взяти дитину з дитбудинку. В Сполучених Штатах Америки це реалізувати цілком можливо, хоча і складно. Аудиторія реагує на такі зізнання по-різному. Зокрема на даний момент у чоловіків дуже багато хейтерів.

Особливо це стало помітно після публікації, яку зробив Хветкевич на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram.

Зірка оприлюднив архівне фото, яке було зроблено в Мексиці. На ньому спортсмен постав разом зі своїм новоспеченим чоловіком та з дівчинкою на його руках. Маленька красуня дуже схожа на Філіппе, а за національністю неймовірно нагадує латино-американку.

Втім, аудиторія не одразу здогадалася, що ця дівчинка хоче і є родиною Андрія Хветкевича, але не є його прийомною дочкою.

Андрій Хветкевич натякнув на поповнення в сімʼї

Натомість герой нашої статті не поспішав виправляти людей, які вирішили, що мова йде про усиновлення та дуже пильно спостерігав за реакціями, до того ж реагуючи на них у відповідь. Але судячи з усього, його чоловік тримав на руках свою сестричку.

Схожі статті

МастерШеф 13 сезон 12 випуск від 27.04.2024: хто назавжди покинув шоу – “Програвати треба з гідністю”

Хто покинув "МастерШеф-13" вже відомо. Ознайомтеся з нашим матеріалом, щоб дізнатися, хто на цей раз не впорався із завданням і назавжди покинув шоу.

Які пенсії отримують Ротару, Поплавський та інші легенди естради: “Заправити машину і доїхати до Закарпаття”

Знаменитий український виконавець Іван Попович вперше висловився про пенсії для українських артистів, в особливості тих, які стали легендами естради та присвятили їй все своє життя.

34-річний Позитив зробив Мішель Андраде пропозицію і не стримав почуттів: “Тільки обіцяй, що назавжди”

Український виконавець, який відомий під псевдонімом Позитив, вразив мережу цікавою новиною. Чоловік публічно зробив пропозицію експідопічній Потапа.

Сніжана Єгорова вперше висловилася про старшу дочку: “Надто довго народжувала одного за одним трьох дітей”

Знаменита українська телеведуча Сніжана Єгорова, яка втекла з України ще в 2021-му і раптом вийшла на зв'язок та засудила свою дочку Стасю Ровінську.

“Якого чорта все скривати?”: колега Єфросиніної та Горбунова розкрив те, що так довго приховувала Маша

Український ведучий не зміг промовчати та прокоментував конфлікт, який став причиною скандалу між його колегами - Єфросиніною та Горбуновим.

“Драма може бути”: 34-річна Надя Дорофєєва вперше розповіла про конфлікти з Мішею Кацуріним після весілля

Артистка зізналася, що без суперечок в родині не обходиться, проте вони з чоловіком вміють вчасно розібратися та вирішити конфліктну ситуацію.